- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Én egyelőre biztosan nem rakom fel, mert a dokumentációban lévő "ismert, de nem javított hibák" (Known Issues) lista egyrészt nagyon hosszú, másrészt nagyon durva hibákkal van tele:
Crash,flickering,crash,flickering....és így tovább, ezen felül súlyos problémák jelentkeznek Freesync és Vsync mellett különböző játékokban. Ezek nagyon súlyos hibák, így én nem mertem volna kiadni, olyan érzésem van, hogy ez még egyszerűen nincs kész.Catalyst driverek-nél még csak megközelítőleg sem volt ilyen sok és ilyen súlyos hiba. Már évek óta figyelem a Catalyst driverek fejlődését, de eddig még egyiknél sem láttam ilyen hosszú és rossz Known Issues listát. Kíváncsi vagyok ezeket mikorra fogják javítani, ha egyáltalán javítani fogják őket.
Amúgy az AMD mit talált a COD: Black OPS 3-nál, hogy ilyen brutálisan begyorsultak a GCN-ek?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP notebook topic
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest