Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
Sziasztok,ki tudnàtok esetleg segíteni?
Az istenèrt sem jövök rà,mit rontok el,de nem tudom sehogy beàllitani az apple tv-n a homekit-et.
Elvileg mikor ugye megnyomom a taviranyítón a jobb felsö gombot,akkor bejön a kis ablak,ahol ugye alul ott kellene lenni a homekit ikon is,de nekem nincs ott...
Màr jòpàr videòt megnèztem,pàrszor màr ki-be jelentkeztem az icloud rèsznèl is,be is àllítja központi egysègnek,de az ikon az istenèrt nincs ott.... -
dezs520
senior tag
Sziasztok,tudtok arra megoldást,hogy szeretném megvenni az mrmc programot (tv4) az apple id-m magyar,viszont a bankártyám osztrák.Ha akarok egy alkalmazást venni,akkor kiírja hogy a bankártyám nem jó.Csak akkor tudok a telómrol vásárolni,ha átlépek az osztrák store-ba
Namost,mikor az apple tv store-jába vagyok,kiválasztom a progit,de kiírja,hogy a megvételhez áruházváltás szükséges.
Rányomok hogy ok,ujratölti a store-t de ugyan az lessz a végeredmény.Az apple tv menüjében nem láttam store beállításokat,a régiót már átálítottam osztrákra,de ugyan az lessz a vége...van valami ötletetek?
Esetleg nem lehet megvenni telórol az apple tv-s progit? (mrmc)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- ASUS routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest