Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
moya#no1
üzenetére
Kár szerintem szenvedni vele, az mindent megmagyaráz, ha egy működő eszközt lehúzol, majd ugyanoda dugod az ATV-t (amit ráadásul már meg is reseteltél), és az nem megy, akkor szinte biztos hogy döglött az ethernet portja. Amúgy szinte minden routeren vagy switchen van link led a portok tövében, eleve világítania kellene amikor bedugod a kábelt, ha kap IP-t, ha nem (mivel ez layer2 szintű visszajelzést ad, azaz magának az ethernet linknek a státuszát mutatja). Gondolom hiába dugod bármibe, nem világít.
-
Tegnap én is beugrottam egy ATV 4K-ba, sokáig jailbreakelt ATV2-vel nyomtam, aztán azt váltotta egy Amlogic-os box, de a HBO go és a Netflix 4K miatt már régóta érett az "új" ATV.
Egyelőre minden frankó, bár az Mrmc-be még nem mélyedtem bele, egyelőre csak Netflixeztem. Ott viszont van egy marha idegesítő dolog: tallózgatás közben egy-egy kis thumbnail kiválasztásakor a Netflix app kényszeresen elkezdi lejátszani a trailert a képernyő felső részén. Ezzel nem is lenne baj, viszont vélhetően felbontást és/vagy hangformátumot esetleg képfrissítést vált, ami miatt a TV-m (Sony XE9005) szükségét érzi, hogy ezt közölje velem, és feldobálja az OSD-t a kép infókkal (felbontás, képfrissítés, stb..). Ez minden egyes film vagy sorozat kiválasztásánál megtörténik, baromira idegesítő.... Létezik erre valamilyen megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő