Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Úgy néz ki helyrehoztam a távirányítót! Dettollal (jó alkoholos tisztító/fertőtlenítő) és papírtörlővel jól át törölgettem a gombokat és közbe nyomogattam hogy tudja kimosni a gombok körüli résből amit kell és most már 3 napja jó! Csak azért írom hátha más is jár így. Gondolkodtam rajta még előtte hogy szétezedem (youtube-on tök könnyen szétszedték) és jól kitisztítom de nem mertem szétszedni. Ennek most örülök mert azért nem szívesen raktam volna félre ilyen minőségi távirányítót .
Más téma.
Ez [link] vajon Apple tv-n is lesz? Jó lenne például Kodi mokolásmentes telepítés miatt. -
Imi1981
veterán
Értem. Akkor ez jó hír nekem.Amit dni linkelt jónak tűnik

Nem olyan igényes mint a gyári de olcsóbb is. Viszont nem látszik olyan alliexpresses olcsó nyeklő, nyakló ,recsegő gyenge távnak. Így képek alapján megfelelő és jó a gombkiosztása. Én nem találtam egyet se mert mindig a gyárit dobta a Google.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest