Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy látom, más is szenved ezzel. A KODI-ban ha megnyitottam pl. a Friends legfelső mappáját, akkor láttam benne szépen az évad mappákat. Ha azokba is belementem, akkor ott láttam egyenként a E01....EXX fájlokat. Itt ilyen nincs, ha megnyitom a Friends "mappát" - akármi is ez Infuse alatt - ott ugyan látom az évadokat külön, de ha mondjuk be akarnék menni akármelyik évadba, az Infuse nem "megy bele" a mappába, hanem hozza lejátszásra az első részt a mappából. Na mindegy, biztos én vagyok még korlátolt az Infuse-hoz, elvégre nincs egy napja, hogy felraktam. Majd még küzdök vele. Mindenesetre érdekes élmény ez az ATV, jó lenne, ha lenne még egy másik Apple cucc is otthon (volt két iPad, de tönkrementek), úgy könnyebb lenne az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Warships
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dali Concept 1
- X1 Nano Gen1 13" 2K IPS i7-1160G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest