- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy látom, más is szenved ezzel. A KODI-ban ha megnyitottam pl. a Friends legfelső mappáját, akkor láttam benne szépen az évad mappákat. Ha azokba is belementem, akkor ott láttam egyenként a E01....EXX fájlokat. Itt ilyen nincs, ha megnyitom a Friends "mappát" - akármi is ez Infuse alatt - ott ugyan látom az évadokat külön, de ha mondjuk be akarnék menni akármelyik évadba, az Infuse nem "megy bele" a mappába, hanem hozza lejátszásra az első részt a mappából. Na mindegy, biztos én vagyok még korlátolt az Infuse-hoz, elvégre nincs egy napja, hogy felraktam. Majd még küzdök vele. Mindenesetre érdekes élmény ez az ATV, jó lenne, ha lenne még egy másik Apple cucc is otthon (volt két iPad, de tönkrementek), úgy könnyebb lenne az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- 3D nyomtatás
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16e 128GB Black - 100% akku - Apple gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 14 128GB Red - 100% akku
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest