- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave69
tag
Sziasztok valaki már kapot a Not 9-ből előrendelésel?
-
Dave69
tag
Üzem időre kiváncsi leszek 🤔
-
lalakov
senior tag
Akkor talán Note 10. Mikor jön már vissza előre az ujjlenyomatolvasó? Kocsiban, tartóban, hátranyúlkálni veszélyes. Na persze amíg az a divat, hogy az emberek többsége kézben tartva telefonál, ez keveseket zavar.
-
-
donceleger8
őstag
válasz
thebear007 #29 üzenetére
Sebaj, mert nekem a note 8 kimaradt. Alig várom hogy megjelenjen a note 9. Augusztusban pont jó kis szülinapi ajándék lesz magamtól 😁
-
thebear007
aktív tag
Legúznak mèg egy bőrt a Note 8-ról, de semmi új.
-
RIC5I
tag
valamért az az érzésem hogy az új noteok a a sony kocka designe szellemi örököse
-
.Szaki.
addikt
Ízléses, akárcsak a Note 8.
-
guriga1234
addikt
Megnéztem a videót. A végén a youtube beajánlott még pár Note9 videót, azokban nem pont így néz ki. Az előzetes tippelgetések valójában csak arra jók, hogy az érdeklődést felkeltsék, kvázi reklámok. Majd ha már ténylegesen meg is jelenik a készülék (hivatalos bemutató), utána érdemes véleményeket megfogalmazni.
-
Cattle_Decap
tag
Azt nyuzom. Egeszen az idei Razer Phoneig. Meg mindig nem tartom jo megoldasnak a kepatloarany elbohockodasat. Egy multimediara kihegyezett eszkoznek hiba ez. De egyebkent nem rossz eszkoz, ezt elismerem. Csak nekem jobban csipazhato lenne kicsit nagyobb, hagyomanyos 16:9-es kijelzovel.
-
bali
tag
A Note 7 volt a legszebb dizájnban, imadtam a kék színűt.... Nagyon sajnálom hogy elfüstölt a végén. Nekem a Note 8 sem olyan szép, mint a 7-es. Reménykedtem, hogy a Note FE itthon is kapható lesz, de sajna nem így lett.
-
CB
senior tag
válasz
enginev3.0 #19 üzenetére
Szerintem meg a Note4 és a Note Edge a legszebbek.
-
cirx
senior tag
válasz
BladePocok #17 üzenetére
Ez csak Rajesh a Big Bang Theoryből.
-
BladePocok
tag
Micsoda akcentus
-
Kasya
nagyúr
válasz
enginev3.0 #14 üzenetére
Lehet, ugyanakkor korabban is a szogletesseg jellemezte es a portfolioba szvsz beleillik.
-
enginev3.0
félisten
Túl sonys, túl szögletes
-
-
totgab02
junior tag
Legalabb egy ceg aminek vanmak sajat dizajnerei is es nem csak masolnak kar higy ez pont a Samsung
-
RandomGosu
senior tag
csak én nem vettem észre különbséget a Note8 és a Note9 között?
-
Kasya
nagyúr
Nem tunik ki az N8 mellett a dizajn a render alapjan. A lekerekites nekem nagyon keves esetben zavaro ceruza hasznalat kozben (2 kezemen megtudom szamolni). Jobban zavar az, hogy nem eleg szeles a kijelzo
Kivancsi leszek, hogy valos fejlodes lesz e benne a 8-hoz kepest, mert az igen jol eltalalt keszulek lett.
-
Anulu79
addikt
Szerintem ez az ujjlenyomat olvasó továbbra sincs jó helyen. Akinek nagyobb keze van az ugyan úgy össze fogja tapogatni a kamerát az ujjával. Meg miért kell itt vízszintesen elhelyezni. A másik a bixby "gombos" erőltetése. Úgy néz ki, hogy idén ami készülékeket vártam mind felejtős egyelőre.
-
törölt tag
Eddig tetszik, amit láttam. (:
-
törölt tag
Semmi világmegváltó extra, persze nincs is rá szükség, ha tényleg rendes akksit pakolnak bele hozni fogja, amit kell..
(#1) aelod én sem értem, sztem baromi zavaró...
-
GuineaPigMan
tag
Elég menőn néz ki. Bár a hátlap ugyancsak ujjlenyomat mágnesek tűnik, nekem bejött a Oneplus 6-nál használt mattosított üveg, áttérhetnének rá.
-
DGND00r
csendes tag
Hát, ez kifejezetten csinosan néz ki, és még a hátsó kamera-, illetve ujjlenyomatolvasó szekciót is sikerült végre normálisan elrendezni.
-
aelod
veterán
De miért edge display ez is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest