Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz
Essentials #13 üzenetére
Hát... Szerintem kevés unalmasabb design van, mint a Samsung, meglepődnék, ha valaki azért venne Samsungot, mert annyira dizájnos.
-
mrThomi
addikt
válasz
Essentials #13 üzenetére
Nekem csak az az egy bajom van az Apple-el, hogy 2-3 évvel el van maradva a konkurenciától. Lásd: 5G, 120hz, zoom kamera stb... jó sokakat ez hidegen hagy és 5g-s készülékük is van már, de aki esetleg prémium android vonalról jönne át azokat ezek zavarhatnak. Én iphone 4 óta akarok egy iphone-t, de nekem anno elképzelhetetlennek tűnt volna egy telefon SD Slot nélkül, mert azon volt mindenem. Ma már nekem is változtak az igényeim és bevállalnam a kompromisszumokat, mert cserébe amit nyújt az tényleg hozza. Egy XR-t hasznaltam masodik telefonkent pár hónapig és volt hogy odanyúltam az androidhoz mert pár dolgot lehetetlen volt megcsinálnom iphonon.
De lényegében elismerem a munkásságukat. A Watch-juk pedig világelső véleményem szerint
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új almás órák a formát megtarthatják, az íveken viszont laposíthatnak.
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest