Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
válasz
GreenGoblin #27 üzenetére
Magadtol kerdezted mar?
-
GreenGoblin
őstag
válasz
Schuler888 #26 üzenetére
Te, neked nincsen más dolgod?
-
Schuler888
senior tag
válasz
GreenGoblin #25 üzenetére
Pont nem irt ilyet sehol senki rajtad kivul...🤔 tenyleg elkelne az a szemuveg
-
GreenGoblin
őstag
válasz
Schuler888 #24 üzenetére
Ja hogy ez is kerek és akkor ugyanaz már...értem.
-
Schuler888
senior tag
válasz
GreenGoblin #23 üzenetére
Szemuveg recommended.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
Schuler888 #22 üzenetére
Közel sem olyan mint az, szóval nem kapufa.
-
Schuler888
senior tag
válasz
GreenGoblin #21 üzenetére
Jah.. tiszta active2 az előzetes kepek alapján, tényleg szep lesz... nade varjunk neked az nem tetszik... szep kapufa
-
GreenGoblin
őstag
válasz
Schuler888 #20 üzenetére
🤢🤮
A legszebb óra amit valaha láttam az a közelgő Pixel Watch ha igazak lesznek a pletykák persze. -
gusthy
veterán
válasz
Essentials #13 üzenetére
Hát... Szerintem kevés unalmasabb design van, mint a Samsung, meglepődnék, ha valaki azért venne Samsungot, mert annyira dizájnos.
-
gusthy
veterán
Azért ez tényleg eléggé extrém módon 1st world problem, hogy milyen szögben van lekerekítve az okosóra széle....
-
mrThomi
addikt
válasz
Essentials #13 üzenetére
Nekem csak az az egy bajom van az Apple-el, hogy 2-3 évvel el van maradva a konkurenciától. Lásd: 5G, 120hz, zoom kamera stb... jó sokakat ez hidegen hagy és 5g-s készülékük is van már, de aki esetleg prémium android vonalról jönne át azokat ezek zavarhatnak. Én iphone 4 óta akarok egy iphone-t, de nekem anno elképzelhetetlennek tűnt volna egy telefon SD Slot nélkül, mert azon volt mindenem. Ma már nekem is változtak az igényeim és bevállalnam a kompromisszumokat, mert cserébe amit nyújt az tényleg hozza. Egy XR-t hasznaltam masodik telefonkent pár hónapig és volt hogy odanyúltam az androidhoz mert pár dolgot lehetetlen volt megcsinálnom iphonon.
De lényegében elismerem a munkásságukat. A Watch-juk pedig világelső véleményem szerint -
Essentials
aktív tag
válasz
GreenGoblin #3 üzenetére
Ebből a szempontból az tényleg rohadt jó lenne. Mehetne rá egy kis Ceramic Shield alapból, és arra akár egy vékony védőüveg is.
-
Essentials
aktív tag
Ha neked egy telefon inkább a külsőségekben dől el, akkor valóban jobban jársz ha a Samsung fancy vonalon maradsz, mert az Apple üzletpolitikája kb az ellentettje ennek az igénynek. Ha bevezetnek egy új dizájnt, azt jó eséllyel évekig használják apróbb változtatásokkal. Lásd Apple Watch 2014 után 2018-ban változott ( picit ), iPhone 2017 után 2020-ban minimálisan, iMac 2012 után 2021-ben, Macbook 2016 óta idén fog, iPad Pro 2018 óta idén is ugyanaz etc etc etc. Az Apple elég konzisztens, amit nevezhetünk kevésbé fancynak, és unalmasnak is.
A legtöbben a belbecs miatt veszik, nem azért mert meghökkentő változásokat eszközölnek év/év a külső jegyekben. Szóval ha eye-candy, fancy dolgokat akarunk, akkor az Apple-ön kivül kb mindenki más.
-
Essentials
aktív tag
-
BabMester
senior tag
Nekem ez így inkább játék órának néz ki. Nem csúnya, csak olyan műanyagos, gyerekes.
-
mrThomi
addikt
Örülnék ennek a formának. Volt Watch 6-om, nem igazán volt kivetni valóm azon sem, de ez így elég papa. Visszatérnek szívesen egy Iphone 13 pro max és watch 7 társaságával. Remélhetőleg igazak a hírek éa végre újít valamit az apple, mert eddig a X óta minden ugyan az kb..., addig Samsung S21 Ultrázok
-
klemo1987
csendes tag
Remélem tudni fogja a vérnyomármérést (szukségem lenne rá, hogy kicsit jobban képben legyek folyamatosan)...a sík kijelzot elfogadnám én is... 20-30,- eurós uveg sem életbiztosítás ezekre:-/ Elég csúnyán ránézni és elreped... Regebben nem hasznaltam rá semmit, de egy fél év alatt olyan mélyszántások keletkeztek rajta, hogy "orom" volt nézni... a zafíruveges kijelzo meg mások kiváltsága
-
nikilauda
senior tag
Egy picit nagyobb modellnek örülnék igazán.
-
Nem lenne rossz,ha a 12-es szériát követve a Watch kijelzője is teljesen sík lenne.Lehetne rá normális üveget rakni.A mostaniakon elég bután mutat az összes üveg,anélkül meg eléggé karcolódik.
Csuklón van,így könnyen oda lehet verni egy óvatlan mozdulattal bármihez. -
jacis
nagyúr
Ez az óra így nagyon szép lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új almás órák a formát megtarthatják, az íveken viszont laposíthatnak.
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest