- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
válasz
kristoof92 #18 üzenetére
sose volt széleskörű a pixelek forgalmazása - és akkor még finoman szóltam - bőven a chiphiány előtt is.
#22: abszolút egyetértek, nagyon unalmas a károgás a pixeleken amik vagy javítható - és 1-2 héten belül javított szoftveres hibák - vagy pedig nagyon nagyon ritkán jelentkező hardveres gondok, amit garanciálisan cserélnek.
amikor a hatalmas pixel problémákról olvastam akkor általaban egy random reddit felhasználó egy személyes problémája volt, nem hallani tömeges visszahívásokról (és itt nem százezres, csak pár százas nagyságrendre gondolok).
érdekes, benne vagyok egy pixel csoportban, igaz csak 90ezer tagot számlál szóval nem reprezentatív minta, de nagyítóval kell keresni bárkit akinek problémája lenne a 6os szériával. az eladási számokon ugyanúgy nem látni hogy akkora gondok lennének, az első két hétben több telefont adtak el mint az 5ös szériából teljesen - pedig az sokkal több országban volt kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest