- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapalapa
senior tag
Gondolom a G103S-ed elég durván jó lehet, szerintem hátra kell dőlni és élvezni.
Voltak soundcare tüskéim, beraktam a dac és az erősítő alá, (eredetileg az erősítőt akartam kicsit elemelni az asztalról a jobb hűtés miatt), de hangban is meglepően sokat hozott.
Érdemes kipróbálni, ha még nincs valami rezgéscsillapító alátét a cuccok alatt.
Feliks délután,
Feliks este. -
-
lapalapa
senior tag
CyberFriend fórumtárstól vettem egy Feliks Echo-t, feladtam a nem kell fejes erősítő álláspontomat. Ez csöves OTL, class a. 140 eHUF volt.
Előtte elolvastam négy tesztet, ami közös volt, hogy egyik tesztelő sem adta vissza a készüléket.
Egy hete élünk együtt, nagyon élvezetes.
Amit vesztettem:
360 fokos tér (hátam mögül nem jön infó),
némi részletesség.
Amit nyertem:
szép természetes, nem bántó magas (nincs hiányérzet),
nagyon szép telt, élénk és természetes hangszerhangok,
ének hang nagyon szép,
felső és közép bass telt, nagyon szép,
bass nagyon kemény, a hd800s száraz basszusával döbbenet.
Összességében nagyon szép csöves analóg hang (érzelmek meg minden), nagy térrel, monumentális hanggal, és a zúzás is jól áll neki, nem csak a hagyományos hangszeres zene.
Szóval cső hívő lettem, pedig nagyon nem voltam az. -
lapalapa
senior tag
Régóta kerestem kábelt a hd800s-hez, leváltani a gyáriakat. Több próbálkozás is kudarc volt, viszont találtam ezt.
Azt hittem kamu, de nem. Ma jött meg itt hallgatom és nagyon állat.
A gyári kábeleit állóra hagyja, térben, részletekben, sávszélekben.
Kívül tényleg teflon lehet, mert kemény, a hangjából ítélve meg kezdem elhinni, hogy valóban occ ezüst.
Szóval ingyen van! -
lapalapa
senior tag
Wadia DI122 -vel használom. 2016-ban vettem 500K huf volt, ennyi pénzért ajándék. Külön erősítő nincs, valószínű 500K-nál drágább lenne, aminek jobb hangja van mint a beépítettnek.
Két irányzat létezik általában, van a meleg, részleteket elfedő, mindenből kellemes hangot csinálni akaró cucc, a másik a gyors minden részletet megmutató reális hang, ami megmutatja mi van a felvételen.
A Wadia ez utóbbiban partner, meghatóan őszinte, nagy szeretettel zenél, és ha kell, letépi a fejem.
Nekem a hd800s-el nagyon jó párost alkotnak, 360-fokos, nagyon pontos térrel.
Viszont ha ilyen szintű fejhallgatót használsz azzal az ifi daccal a képen, akkor érdemes lenne kipróbálni a wtfplay-t. Lemerem fogadni hogy szintet ugrana a hang, és valószínű, hogy nem is egyet. Így jártam a kis btr5 dacommal poénból rápróbálva a hd800s-t wtfplay-el.
Nem minden dacot támogat, de ingyen van, rá lehet próbálni. A többi megoldás jóval költségesebb, viszont a hatás összeadódik.
Itt a prohardveren nem nagyon törődik senki a forrás minőségével, rádugja az usb-re, valami playerrel (zene gyilkos foobar, a többi se sokkal jobb), azután belenyugszik a kapott hangba, mondván minden adat átmegy hiánytalanul. Ez igaz, viszont pont a zene nem megy át, és ez hd800s-en nagyon hallatszik, a többi tesztelt fejhallgatóról nem is beszélve. -
lapalapa
senior tag
Nekem is HD800s-em van. (nem festett)
A másik kettőt nem hallottam.
Ami viszont még nagyon fontos tapasztalataim szerint a dac és erősítő mellett az a forrás.
Én egyrészt fizikai usb szűrőket használok ifi ipurifier3 és jitterbug, másrészt ha win10, akkor jriver a player progi, de ennél van sokkal jobb a wftplay (minimál linux hangra kihegyezve, verhetetlen).
Szóval amíg a forrás nem tisztességes, addig ezeknek a fejeseknek a valódi kvalitásait nem fogod hallani. -
fericske
addikt
A legolcsóbb talán amit tapasztalatból tudok mondani az a Spartan Helot2x.
Azzal már hangzásra lehet érezni mi a helyzet.
Kicsike erősítő, kicsike csövekkel, relatíve kicsike hangerővel. A hd600-650-hez bőven elég ilyen téren, a 800-hoz nem esküdnék meg, hogy ennyire bírná.
Próbára tudok kölcsönadni néhány csőszettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest