- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Jelentkezem. Nekem gomb kell. (Jo, hat epp MM2 nem BB). De a swipe nekem hala'los, eleve ott kezdodik, hogy normal meretu bill-en 10 ujjal gepelve se lehet lekovetni a gondolkozast, de hogy egy ujjal buveszkedjek a teljes virtualis bill-en huzogatva, mikor 2-vel, azaz ket kezzel (mindket huvelykujjal) me'g a mobil qwerty-jen is gyorsabb vagyok... nem csoda, fele ido jut egy ujjra es optimalizalt mozgatasra, mig a qwerty mint koztudomasu ugy van kitalalva, hogy LASSAN lehessen gepelni rajta (angolul), a regi kalapacsos irogep osszeakadasait elkerulendo...
Szoval amig nem talalnak ki valami adaptiv virtualis billentyuzetet (elkezdem a szot, es valtozatos szogekben mozgolodva a kov. beture amik a leggyakoribb folytatasok alapjan valtoznak, es akar egy mondaton at nem erek ki a szeleig - valami ilyesmi az utos lett volna a hir cime ala -, addig nekem kellenek a gombok. Jo, mondjuk ugy, hogy qwerty-ben tuti, lehetne a fizikai (vagy hat nem is feltetlen az, de mondjuk rogzitett kiosztasu) bill-ekbol is valami mas elvut hasznalni.
Egyszer egy Siemens reklamfilmben, 5+ eve volt egy olyan fejlesztes, alapvetoen sterilitast igenylo orvosi feladatokra, hogy nem is volt bill. mert az a kosz melega'gya, hanem kivetitettek csak az erzet kedveert a jol takarithato asztalra, es talan kameraval figyeltek hogy hova koppant a user. Na egy ilyet me'g el tudnek kepzelni, ott nem a megnyomas elmenye - agyban osszedrotozodott "johet a kovetkezo" jele -, hanem az akar kis telefonhoz teljes meretu, sot egyenenkent kialakitott ergonomiaju bill. lenne az elony. Persze ha nincs asztal, a sima virtualis is johet, de azert sokszor van valami eleg nagy sik felulet. -
Иван
őstag
Ez hülyeség.
Mikor megvettem a BB-t több ismerősöm is kipróbálta, és sokan mondták, hogy az egész nem jön be nekik, de a fizikai gombsorra kb a fele lecserélte volna az érintőset. ÉS ez egy Curve model, nem Bold. Mellesleg ahogy észrevettem kinek mi a preferencia görbéje, valakinek ez, valakinek az.
Hajrá RIM, ha megbízható, jól működő készüléket adnak ki, és a vállalatok újra elkezdik használni, az már jó irány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged