- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
hülyegyerek #219 üzenetére
Akkor dögöljön meg a többi is gyorsan.. -> te miről beszélsz..? demagógia mond neked valamit..?
-
nuke7
veterán
válasz
hülyegyerek #215 üzenetére
Szerinted? Csak nem szeretem, ha valaki pontatlanul ír valamit...
Amugy az állatok miatt sem aggódom, nagyon nagy része a valaha élt fajoknak kihalt mára. Ez teljesen természetes. -
nuke7
veterán
1. tedd off-ba
2. te földet mondtad... nem föld fog meghalni, hanem minem ugyanaz. (persze értem mire gondolsz, de azért jó lenne, ha pontosan fogalmaznál)
3. azon érdemes elgondolkodni - ha így véded a kihalni készülő állatokat - hogy a földön élt állatok 97%-a (Vagy 99% - nem emlékszem pontosan) ki van halva
és az olaj már 10 éve is csak 30évre volt elegendő... ha folyamatosan csak a következő 30évre lesz elég olaj - nos érted.
én nem félek, előbb fog nukleáris katasztrófa beköszönteni mint hogy az ember lakhatatlanná tegye a földet
http://www.youtube.com/watch?v=lB6a-iD6ZOY&feature=relmfu(ha tudsz angolul)
-
nuke7
veterán
a föld a vesztese? Lol, azért ebbe bele gondoltál egy kicsit is, vagy csak úgy leírtad? A föld bőven itt lesz az emberiség kihatása után is...
A Nokia meg nem vesztes, csak hülye volt, ellustultak a vezetők, rosszul mertek fel a piacot. Ennyi.(#199) Dhampir :
tényleg nem olvasod el a hszt amire írsz? Az a nagy gépemen van..
-
nuke7
veterán
válasz
old rocker #187 üzenetére
hogy otthon milyen számítógépet és milyen szoftvereket használ... (winfos, mekfos, linuxos stb.)
- áhh, szerintem nem. én sokat játszom - vagyis szeretnék / szeretek így pontosabb
ezért a nagygépem windows. probáltam linuxra áttérni - nem is egyszer - de a játék miatt... (6-7 distro biztos volt a gépemen, netbook-om meg mégtöbb)
aztán munka miatt vettem egy macbook-ot, most az a laptop-om...
(és nekem tényleg mindenfajta telom volt, csak bada nem)
-
nuke7
veterán
válasz
old rocker #180 üzenetére
- lehet, hogy sarkítottam, csak a fogyasztoi társadalomnak pont az az egyik célja, hogy tárgyakhoz ragaszkodjanak a fogyasztók
-
nuke7
veterán
válasz
BatchMan #182 üzenetére
Hat mar ne is haragudj, volt két csúcs bb is a tulajdonban és bizony kellett a store... Csak hat annak a store-nak elég szegényes a kínálata és rohadt drága, bár annyira nem mint a wp...
Az androidhoz meg annyit, hogy ott azért nyugodtan lehet telepíteni store nélkül is programokat minden varázslat nélkül.Az Apple meg pont a store miatt jó, habár az nem fix havi bevétel... ( vagy kiadás )
És teljesen jol használható egy iPhone plusz store költség nélkül is... ( nekem pl. Nincs rajta fizetős alkalmazás)
-
nuke7
veterán
válasz
old rocker #174 üzenetére
"Ebben konzervatív vagyok: ha megszokok, megkedvelek egy tárgyat vagy ruhadarabot, nehezen válok meg tőle.."
hát, ezt nem tudom, hogy konzervatívnak hívják-e... (de szinte biztos vagyok benne, hogy nem) - a használati tárgyaknak nagyon ritkán kellene (vagy érdemes) nagy érzelmi értéket tulajdonítani, csakhát a média meg minden pont az ellenkezőjét suggalja - az vagy, amid van, stb.én úgy vagyok a telefonos dologgal egyébként, hogy megnézem, hogy mi jön be nekem; tényleg használható-e az okostelefon... az új tényleg jobb? -> akkor váltsunk. nem? -> akkor keressünk mást.
az első okostelóm óta így van (samsung i780) és volt droidom, wp7, blackberry bold és torch2, de az iphone 4-t (4s-t) nem sikerült még überelni szerintem senkinek... (nyilván vannak kivételek)
(barátnőm szerint mostmár tartsam meg az iphone-t mert az való nekem - érdekes módon azt mondja, hogy arra még nem panaszkodtam, ergo ezt kell megtartani)
-
nuke7
veterán
válasz
old rocker #170 üzenetére
A nős dolog nem tudom, hogy hogy jön ide, de biztos...
"Mellesleg, lehet, hogy tévedek, de még adnak el Nokiát..."
Mellesleg senki nem állította az ellenkezőjét, csak azt, hogy mar vannak jobb alternatívák okostefonra mint a symbian... A Nokia az iPhone óta megy lefelé, arra nagyon későn reagáltak, és meg is látszik... Nem gondoltak, h siker lesz
De mindegy is, abban egyetértünk, hogy valamit elrontottak és hibák ritkán maradnak büntetlenül az üzleti világbanU.i: Rekviem egy alomert vagy nosztalgia egy személy vagy csoport vagy élethelyzet iránt teljesen helyénvaló, csak azt nem értem, hogyha állításod szerint nem igazan szereted a fogyasztói társadalmat, akkor miért eszközöket/ zsákutcába jutott tárgyakat és technikai fejlesztéseket "siratsz" ...?
Több is veszett Mohácsnál -
nuke7
veterán
Nem értek egyet a cikkíróval...
Szerintem túl van reagálva a változás.
Jó a nosztalgia, de a high-tech eszközök világában szerintem semmi szükség rá.
Nem vagyok tini, szeretem a rockot, de örülök hogy haladunk és a symbian - ha lemaradsz kimaradsz. Ennyi.
Nem tudtak megújulni és lépést tartani ezért búcsúztak.
Nagyon helyes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest