- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
Ráadásul az Absolute Zero arénában folyékony nitrogén helyett folyékony hélium is került az Intel termékekre és az alaplapokra, ami még jobb eredményeket hozott.
magam előtt látom, ahogy az egyhangú kisérletezgetés közben unalmukban a héliumos pot felé hajolnak, nyelnek egy nagyot a felszálló gázból aztán mindenki sírva fetreng a másik hangjától...
-
Kean_Sorbo
őstag
Az addig még rendben is van, hogy 5000 $ az a cső, de egy konzolra már nem volt pénz, ami megtartaná? Úgy kapaszkodik az a törpicsek a végébe, hogy rossz nézni. Vagy nem lehet azt meghajtani, aztán kényelmesen lehet tartani. Esetleg felállna egy létrára, ha már ilyen mélynövésű.
-
-
becsitibi
senior tag
7970 ROG MATRIX mikor jelenik meg?Tud valaki infót hogy az már a felújitott Tahiti gpu-val jelenik meg?
-
VIC20
őstag
Hát, biztos van értelme ennek a dolognak - csak azt nem tudom, hogy mi.
-
banhammer
veterán
Ezek a képek nem egy Omega koncerten készültek?
-
mghltm
addikt
gyanum szerint tevesen szerepel a rendezveny neve a cimben, rosszal van tagolva. helyesen ez lenne: Absolute Zero - Power User Gathering
Absolute Zero - ezt mar megmagyaraztam
Power User Gathering - profi tuningosok talalkozojaaz asus weboldalan is vagy Absolute Zero vagy Absolute Zero Power User Gathering nevvel hivatkoznak ra, lasd itt
-
brian1987
tag
De miért nem 1 hűtő házban kísérleteznek, folyékony héliummal?
Szerintem az is számít hogy mennyi a külső hőmérséklet.(vagy nem ?)
De ez már csak reklám szerintem.
Amúgy grat a fiúknak. -
mghltm
addikt
az abszolut nulla fokra gondoltak, nem a takarekossagra ( az extrem tuning es az energiatakarekossag diszjunkt halmazok ). a folyekony heliummal a 0 kelvin fok kozelebe kerultek, errre utalnak a videoban is.
-
lujó55
addikt
de naiv vagyok. én meg azt hittem az "Absolute Zero Power" arról szól, hogy minél kevesebb energiával hajtani egy gépet.
szép is lenne egy gyertya fényerejével Win7-et installálni. jók az eredmények, meg gratuláció, meg minden, de ez a tuning csak hőbörgés. -
yknarf
tag
és íme a bizonyíték, hogy a számítógépek füsttel működnek, ha elszáll az összes vége a gépnek
-
Pantok
aktív tag
Keményen néz ki...kell is a füst ahhoz az XP-hez.
-
Apika
addikt
Alaposan dolgoztak a fiúk a boszorkánykonyhában!
-
socialkiller
tag
Volt ott rendesen füst
-
Angel1981
veterán
A képeket nézve egy alkimista műhely jutott az eszembe!
Egyébként gratula, ASUS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest