Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Én egyszer plusz helyet akartam venni benne mozi előtt (épp ez volt kéznél), és meglepődve tapasztaltam, hogy többe kerül a jegy, mint amennyiért a mozi honlapján vettem. Nem sokkal, de na! Nincs ingyen ebéd, ugyebár. Ezek a szép számok sem maguktól alakultak ki.
Szóval mindenki döntse el, neki megér-e ennyit a kényelem. -
törölt tag
Már meg akartam kérdezni, de választ találtam rá az app honlapján:
"A Simple egy hazai fejlesztésű integrált alkalmazás, amely a mobilfizetést ötvözi számos szolgáltatással, egy applikáción belül. Letöltése ingyenes, szinte minden okostelefonra telepíthető, és bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyával, OTP Cafeteria kártyával használható."
Azaz ugyan az otp üzemelteti, de nem csak otp kártyával használható.
Én is rühellem az otpt, de ez most konkrétan egy értelmes szolgáltatásnak tűnik, és nem kell hozzá a röhejesen drága banki szolgáltatásaikat igénybe venni. Annak nem néztem bővebben utána, h az app használatánál milyen tranzakciós díjak merülnek fel.
(Külön mega LOL volt, hogy valami számlát fizettem be anno, vagy mobilt töltöttem otp automatánál más bank kártyájával, utána megnéztem, hogy ha otps kártyával tettem volna, akkor plusz tranzakciós díjat kellett volna fizetni, így viszont -a tranzakció értékén kívül- ingyen volt.
) -
sefan67
aktív tag
Régesrég megtanultam már, hogy az OTP-t messziről el kell kerülni;
akkor sem szabad náluk számlát nyitni ha ez lenne az utolsó bank a világon!
Lehúzás mesterei, kérdésük is hazugság!Befejeztem

-
Kár, hogy az appal nem lehet NFC-vel fizetni, és hogy nem lehet jelszóval védeni.
Ennek ellenére sokszor hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)