- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mért nincs megemlítve a DNF?
-
Zsoccc
senior tag
Azért egy okostelefon nem futtat a PS3-nál és Xbox360-nál jobb grafikát, márpedig a Wii U minden bizonnyal fog. Az, hogy jelenleg ilyen játékokkal demózzák az egy dolog, ráadásul itt elsősorban az irányítót demózták nem a gép grafikai képességét. Ennyiből kár lenne messzemenő következtetéseket levonni. Várjuk meg a hivatalos specifikációkat és az első core játékok bemutatóját.
-
domi007
őstag
Hát ez a Wii U nekem nagyon nem jön be, erőltettetnek és hasznavehetetlennek tartom...plusz nem tudom, hogy a Nintendo meddig fog túlélni ezekkel a gyerekes grafikákkal...értem én, hogy aranyos, meg télleg nagy élvezet vele játszani, na de 2011-ben ez még elég? Az okostelefonok krémje simán futtat ilyen minőségű játékokat, tovább kéne lépni már, nem?
-
-
A mai idézet is jó.
Tényleg meleg lesz, sztem kimegyünk a strandra.
-
gYaLo
őstag
Jó reggelt Gamepod
-
Hogy a fenébe ne függnék már másoktól, amikor az egyetemi tanulmányaim +1 éve függ a vizsgáztató tanáromtól... 1óra15perc múlva KO...
-
Kakaduku
senior tag
Nálunk az irodában meg egész nap 30 fok, mert nincs pénz légkondira. Na persze...
-
anulu
félisten
örülök, h nem lesz ma agyrohasztó meleg. szerencsére team building, szóval kaja / pia munka helyett, ollé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest