- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zelk 1
csendes tag
Be lehet valahogy állítani,hogy mms-t tudjak küldeni,ha ki van kapcsolva az adat?A Huaweinél volt rá lehetőség itt sehol sem találom!
-
Zelk 1
csendes tag
Sziasztok!Az alsó gombokat hol lehet állítani ?Nincs menü gomb és nem tudom eltüntetni sem.
-
Zelk 1
csendes tag
Sziasztok!Rendeltem egy ilyen telefont szolgáltatótól.Soha nem szoktam mókolni a telefonokkal.Egy Huawei mate 20 Lite telefont fog váltani.Kicsit félek a költözéstől,de valahogy megugrom.A kérdésem az lenne,hogy mennyire stabil a telefon rendszere.Visszaolvastam többen panaszkodnak,hogy gyenge a térerő vétele,sűrűn bontja a wifit,random bontja a beszélgetéseket.Aki már régebb óta használja megirhatná a tapasztalatait.És még egy kérdés ,ha megjön engedjek el rajta minden frissítést,majd csináljak egy gyári beállítást és csak utána kezdjem belakni a telefont.Előre is köszönöm a válaszokat.ui.nem vagyok egy mókolós típus.Köszi!!!
-
Zelk 1
csendes tag
válasz
Viktor0610 #186 üzenetére
Miért?A Redmi note 9 pro az nem Google szolgáltatásokkal van?
-
Zelk 1
csendes tag
Sziasztok!Huawei telefonról váltanák redmi note 9 pro telefonra.Mate 20 Lite fórumon azt tanácsolták felejtsem el a xiaomi telefonokat,mert a Huawei vastagon veri a xiaomit.Ezért az lenne a kérdésem,hogy aki Huawei telefonról váltott RMN 9 pro-ra,mi a véleménye erről a telefonról. Rendszer,gyorsaság,kamera stb.Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest