- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
válasz
Kisbocs06
üzenetére
... nem egyértelmû, hogy jobb-e! Csak nézd meg a Redmi 7 vs Redmi 8 szitut ...
Amúgy a RN8T-nél [ + ] a frissebb proci, az NFC, a frissebb main kamera szenzor (asszem GM2 van benne). A többi kamera egy zacskó szemét
Természetesen ez az én véleményem, és tapasztalatból mondom, két jóbarátomnak is RN8-a van, az egyiké egy T-modell 
-
Kisbocs06
tag
válasz
Kisbocs06
üzenetére
Köszönöm a válaszod , pont az nfc ami számomra nem lényeges .Annyit tudok róla hogy érintés nélkül lehet vezérelni vele dolgokat de ez nem vonz egyaltan .A redmi 8t van infra ? A redmi 7 esen van és néha ha nem találom a távirányítót akkor használom is .A 7 esen is csak alul van egy pici értesítő LED amit pont a felhelyezett védő üveg el is takar pont úgy hogy semmit se ér .
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Kisbocs06
üzenetére
Én Note 5-ről váltottam, egy hajszálnyival gyorsabbnak tűnik, de ez lehet hogy a plusz 1gb memória miatt van. Az értesítési led hiánya igényelt nekem megszokást, meg hiányzik a Miui tárcsázó.
Az egyetlen újdonság igazából az NFC, ezt egyenlőre nem használom, de ki tudja, hátha szükség lesz rá.
Úgy gondolom, hogy olyan őrületes fejlesztésbe kezdtek, hogy apróbb különbségek vannak az egymást követő modellek közt, szóval kell 2-3 generáció (Ami kb 1 év) ami már érzékelhető előrelépést jelent.
Kérdésedre válaszolva szerintem az NFC lenne előrelépés, igazából érdemesebb az újabb modellt venni, talán tovább lesz támogatott...
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Milyen videókártyát?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Xbox Series X|S
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Természetesen ez az én véleményem, és tapasztalatból mondom, két jóbarátomnak is RN8-a van, az egyiké egy T-modell