Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
öcsi321
csendes tag
válasz
®abstract® #5295 üzenetére
Nagyon köszönöm, a frissítést nem csinálom meg, mert minden más működik rendben Ezt az alkalmazást meg telepítem és próbálom hadra fogni, csak ugye a régi telefonommal minden gond nélkül ment, ez egy " jobb " telefon, és nem megy , bosszantó. Azt hittem, hogy valami beállítás lesz, de látom ez is "küzdő sport kategória". Nagyon köszönöm a segítségedet.
-
öcsi321
csendes tag
válasz
®abstract® #5291 üzenetére
Köszi próbálom, majd jelzem az eredményt.
A MIUI úgy van ahogy írod 11.0.5.0 ( PGG EUXM )
Talált egy frissítést, el merjem indítani? Ez a miui cast apk. mit csinál, ez segít tükrözni, vagy csak a rendszer hibáit javítja? Bocsi a sok kérdésért, csak szeretném ha működne, mint a régi telómmal . Előre is köszönöm. -
öcsi321
csendes tag
válasz
janakbacsi #5289 üzenetére
Szia Igen, elindítottam, kapcsolódik is, látom a telefon tartalmát de a fejegységről nem tudom kezelni, a régit rádugva tökéletesen vezérelhető a telefon a kocsi kijelzőjéről. A PRO 8 at nem engedi valami miatt de nem ír ki semmit , ezért gondolom, hogy a telefon beállításnál nem jó valami.?!
-
öcsi321
csendes tag
Sziasztok. Az lenne a kérésem, hogy hol lehet bekapcsolni a készülék tükrözést? A probléma, hogy egy androidos kocsi fejegységhez szeretném kapcsolni usb keresztül, nos a kapcsolat létrejön, de a kocsi kijelzőjéről nem tudom vezérelni a telefont. A régi telefonommal / Elephone P8 / gond nélkül megy, ezért gondolom, hogy valamit nem kapcsolok be a PRO 8 telón, vagy valami beállítás nincs jól konfigurálva. Kérem aki tud az segítsen már, egyáltalán ez a PRO 8 tud ilyet? Minden eredeti gyári rajta MIUI verzió: Globál 11.0.5 stabil Android: 9PPR1 1806 10.011 Kernel: 4.14.94+. Nagyon köszönöm előre is. Reménykedve, hogy jó lesz. Szép napot mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 6,53 hüvelyk, 4500 mAh, 64 megapixel, infra, jack port, FM-rádió és játékra szakosodott MediaTek SoC – szintet lépett a Redmi széria.
- Linux kezdőknek
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Ukrajnai háború
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest