- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
Van még itt vki, akinek nem ajánlotta fel a telefon a Harmony-t?
-
bigsee
addikt
válasz
Viktor0610 #312 üzenetére
Igen, nem reklám. Egész egyszerűen az appon belüli "büntetés" reklám üvölt... Full hangerő, halkíthatatlanul... Egy perc max, vagy csak 30 mp, de addig megőrülnek mellettem...
Reprodukálni nem tudom, tök random.
Párom szerint hibás a telefon, vigyük vissza ...
-
bigsee
addikt
Sziasztok! Biztos volt már róla szó, de nem találom… Game közben felugró reklámok közül némelyik olyan hangerővel szólal meg, hogy majd kiugrik a szívem. Se hangerő, se néma mód nem segít, egyedül a lekapcsoló gombra reagál, de akkor csak megszakad a lejátszás, bekapcs után ott folytatja, ahol abbahagyta. Ahogy megfigyeltem, akkor csinálja csak, ha játékot reklámoz, politikai meg egyéb reklámnál nem csinálja. Van erre gyógymód?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest