Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy 5ghzre hogy állíthatom be a redmi note11nél a wifi 5ghz hotspotot? a vodafone 4gét akarnám megosztani, majdnem 100 fölötti a sebességem a vodánál, de 2,4ghzes hotspoton csak 30megát lát a pcm, érdekelne hogy van e olyan program ami 5ghzen képes wifi hotspotot csinálni. a választ előre is köszi! Utólag is.
A telefon tudja az 5g wifit. Érdekes mód sehol sem látok hotspot beállítást ezzel kapcsolatban. -
Marcsello31
őstag
Nekem már Android 13 Tiramisu van rajta, probléma mentesen.
-
Marcsello31
őstag
Na Sziasztok, sikerült feltelepíteni, az Android 13 Tiramisu nevű Android rendszert egy Redmi note 11 4/64es telefonra. Első tapasztalatok: böngészès gyors, youtube teljes képernyős,
Wifi, Bluetooth, mobinet ok. Hangszórója hangos. Frissebb kernelt kapott. Jobban pörög minden. Ez nem miui fèle rendszer, tiszta Android. Nem zavarok senkit. De jobban tetszik, mint ami volt rajta. No mindegy, nem hülyeség foglalkozni vele -
Marcsello31
őstag
Szia, azóta lejárt nálam az 1 hetes unlock tiltás, a bootloaderre, most egy 10 perce tudtam unlockolni a bootloadert, majd felrakni rá, nagy bátorsággal, és félelemmel, hogy fel megy e egyáltalán, és fel ment, most tesztelem az android 13mat rajta, gyorsabbnak tűnik, mint ami rajta volt eredetileg. Őt most tesztelem egyenlőre, aztán majd meglátjuk, mutatok róla képeket nem sokára.
Innen toltottem le a rá való verziót:
[link]
nem nehéz a művelet, csak teli aksival kel csinálni.
én is hasonló képp teszek, youtubeon nézegettem kezdetben, megpróbálok csinálni egy screen recorder videót róla nemsokára. egy pillanat. De unlock bootloader után szabad a gazda ezen a telón is.telefonról írtam, amúgy sokkal barátságosabb mint a miui japán féle keverék de csak szerintem.
-
Marcsello31
őstag
Akit érdekel és kíváncsi rá, én délután ezt a verziót tesztelem le.
[link]
ezért is írom így, hogy akit érdekel, na meg szűrkén.
Majd jovok képekkel, hogy az milyen. -
Marcsello31
őstag
Hát. Az van hogy az èn pènztárcám pl nem engedi meg a 90 ezres èrtèkű extra erős telefont. Pedig megvennèm èn is. A règi 5 ève használt telefonom most mondta be az unalmast, kellet a másik telefon. Nekem olyan èrzèsem van a Redmi note szèriákkal, hogy mièrt a miui Android rendszer van fönt?! A hardver jó lenne. Pár furcsaságot èn is èszrevettem rajta. Pl a Mediamarktban a telefonok
Nál 87 ezerkörül 4/64 es telefonok vannak. Van egy rès az árak között ahol 6/128 telefonokat már 100e körül adják. Ez van. A jófogásról még nem merek venni semmit. -
Marcsello31
őstag
Mèg 72 óra ès teljes miui unlockolást hajtok vègre, nagyon kíváncsi vagyok, a másik fèle androidra. Azèrt engem is bosszant ez a miui fèle Android keverèk😀. Persze ettől mèg másnak jó lehet. Látom èn is a frissítést, de egyelőre hagyom.
-
Marcsello31
őstag
No én rakom fel szombaton vagy vasárnap az android 12őt, ami nem miui féle. Eddig Vesződtem vele
. Azért is választottam ezt a telefon típust, mert nagyon jó hardwer, csak egy jó android kell hozzá. más típusoknál nem igen találtam úgymond Custom androidot.
Én sem csalódban benne, gyorsaság ok, kamera ok, menüben lépkedés akadás mentesen ok,
jonne frissítés is, de én már nem tolom fel, mert megy rá az android12 aztán ennyi.
Ahonnan vettem, aznap az volt az utolsó darab amúgy. -
Marcsello31
őstag
Maximum nem lesz vacsora estére?
Csak _vicceltem_ Én egy hét múlva rootolom a telót, amint engedi és rátolok egy custom android 12L. A redmi note 4emen is android 12 van azon is miui volt. utáltam is. Ami még nagyon jó a telónál hogy nem melegszik, az előző telefonom már 1 óra után langyos. Vagy az akkuja rossz.
-
Marcsello31
őstag
Erre a telefonra nem mászik fel a regenate windows11?
-
Marcsello31
őstag
Eggyel tobb ok van rá hogy másik androidot tegyek rá ahogy nézem,
maga a rendszer szépen dolgozik a gépen, a gpu már vulkan 1.1 drivert használ.
Az előző redmim nem használta. nem bántam meg a vásárlását.
De azt látom, hogy egy rendes kijelzővédős tok az fog kelleni.
Nekem is rogton frissített a gép, miután csatlakoztattam a netre.
1 hét múlva mikor megy az unlock, megnézem android12vel, majd meg írom hogy mi van.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Graphics #933 üzenetére
Szia, 6 nap? Az faja, akkor ki kel várnom az egy hetet kb ha jól számolom, csak tudnám minek. Akkor addig folosleges próbálkoznom vele, koszi az infót.
Jó lenne rá egy android12 tisztább felülettel, a miui sem vészes, csak én az előző telefonomnál android 12őt használtam nem a miui félét.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok, fel szeretném rakni a Redmi note11hez az android12 nem miuit, mert attól agybajt kapok már, meg is találtam a rávalót, ami most bosszant fel, hogy legális, a miui unlock bootloader hivatalos programjával, a telefonon beállított miui fiókkal, és bootloader engedélyezésével sem sikerül unlockolni a bootoladert, én vagyok a hülye?
Hiba kód a Mi Unlock progamnál:
Couldn,nt unlock...
please unlock 145 hours later.
Értem én hogy várjak annyi időt, de sztem itt más prb van.
Driver vagy egyébb. bámi otletet szívesen fogadok. Kell 1általán androidhoz az unlock bootloader?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A két készülék nagyon hasonló, ezért egyszerre teszteljük őket. Az eltérések a kamerában és a chipsetben keresendők csupán, illetve az árazás is kicsit más.
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- iPhone topik
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest