- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz
solfilo #1641 üzenetére
Az a vicc hogy én nem hördültem fel amikor rendelte. Note 9 van több kollégának céges telefonként, majdnem mindenki magánban is azt használja és 0 bajuk van vele, ezért is bólogattam neki amikor mondta hogy vesz egyet. Őszintén csodálkozom hogy ez nem sikerült annyira jól, egyértelmű hogy csak a szoftver szar mögötte. De hogy ennyire...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz
solfilo #1635 üzenetére
4 GB-os modell, Qualcomm chipsetes.
Heavy user fogalmazás lehet erős volt az asszonyra: Fb és Messenger fut csak Meta app, néha kis Reddit, noteszes alkalmazás, böngésző, Bingo Blitz, bankolás, ilyenek. Sztem teljesen alap dolgok inkább, csak sokat nyomogatja.
Ez a másik töltőfej dolog tetszik, 18 wattos a 4 kimenetes fejem, lehet veszek neki is egyet. Céges Samsung QC töltőjével tölti a munkahelyén és azzal nincs baja, csak otthon szokott előjönni a melegedés és a throttling.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
EmberXY
veterán
válasz
solfilo #1465 üzenetére
Meggyőztél, az érvelésemet kiegészíteném azzal, hogy "szerintem" és "számomra". Így már rendben lesz.
Ez szubjektív kérdés, ki mire használja, a RAM ugyanez. Nekem a 4 GB is tökéletesen elég, és a 64 GB belső tárhely is, a kamera meg maga a NASA űrtechnológiája, mivel nem sűrűn szelfizek, de annál többet telefonálok.
Up the Irons!
-
metalstorm
aktív tag
válasz
solfilo #1458 üzenetére
Én nem értem miért olyan népszerü ez a márka... Képek mintha festve lennének, videó képességek is szörnyüek... Nem csak a jelenleg itt tesztelt 11-ekben. Ez a 50/100 Mpx pedig pusztán parasztvakítás... Érdekes hogy pld a 2017-es Google Pixel 2 mennyivel ütős még mindig ezekhez képest (éjszakai mód, portré mód - 1 kamerával).... 12mpx-elen!
-
HF77
őstag
válasz
solfilo #1456 üzenetére
az előző hozzászólók tapintottak rá a lényegre.
főleg a felhasználónak kell tudni mire is kell neki a készülék, és ennek függvényében érdemes választani (főleg ram/rom tekintetében.)
nekem pl a 64GB háttértár bőven elég, de sok embernek a 128GB is kevés....valóban baromi egyén függő a dolog![ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
-
Azt nálam is csinálta ma reggel. Se gmail, se chrome nem indult hiába nyomtam. Pedig nem is volt kikapcsolva a telefon
Aztán újraindítás után magához tért. Ajánlja a frissítést nekem is, de még nem raktam fel.
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
ironbed
aktív tag
Nem tudom a bootloader nyitást megkérted-e már. Manapság 1 vagy 2 hét szokott lenni.
De amúgy egy gyárira visszaállítás is megérne egy próbát a recoveryből.
Amúgy van már TWRP is, de a fastbootos romok miatt minden romcsere után újra fel kell tenni. (vagy csak romcsere után feltenni)[ Szerkesztve ]
-
ironbed
aktív tag
Nem tudom. Én kettőt rendeltem európai raktárról (gooboo és gshopper) és mindkettő EEA rommal jött.
Kipróbáltam a xiaomi.eu és a sima global romot, de mindkettő lassabb volt. A xiaomi.eu -n volt BT/wifi gonom is, ami betudható annak, hogy eleég friis még a telefon és a ROM-ok is.
A Poco M3 és X3 telefonokon, amik előtte voltak, a xiaomi.eu rom jól muzsikált
Ez az EEA rom: V13.0.10.0.RGKEUXM, benne a nevében az EU-val
Ez a teljes global: V13.0.8.0.RGKMIXM (ami Kínán kívül mindenhová megy, ezt "herélik ki" az EEA-hoz)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A két készülék nagyon hasonló, ezért egyszerre teszteljük őket. Az eltérések a kamerában és a chipsetben keresendők csupán, illetve az árazás is kicsit más.
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest