- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blueye
veterán
válasz
Viktor0610 #448 üzenetére
Ezek szerint egy adott szogben tartod? Vagy tavolsagra? Vagy?
-
-
blueye
veterán
válasz
Viktor0610 #446 üzenetére
Es mire jutottal?
Ha netan bekapcsol akkor elveszem a fulemtol es visszarakom, igy lekapcsol ujra (F3) -
-
Mr.Wiking
tag
A közelségérzékelő nektek sem 100%-os? Kicsit mar megmozgatom a telefont, vagy minimálisan elemelem a fülemtől, és újra aktív lesz a kijelző, ami bosszantó, mert sokszor elnyomkodom a fülemmel a hívást. Az eddigi készülékeimen nem volt ennyire érzékeny
-
madmike
őstag
válasz
Viktor0610 #438 üzenetére
Köszi, az eu verzió felment.
Mi a különbség a között ha recoveryből vagy fastboottal telepítek fel egy romot? Nem a folyamatban, azt tudom, hanem a végeredmény tekintetében.
-
-
T0rnad0
addikt
Ma lett egy ilyen telóm a Vodától, Global 12.5.3-ra frissült délután.
-
madmike
őstag
válasz
Viktor0610 #435 üzenetére
köszi, így már megvan.
Viszont nem megy fel a rom amit letöltöttem. Azt írja az ellenőrzés után, hogy más a hálózati szolgáltatóm mint a romé, töltsek le megfelelőt.
-
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Tegnap óta van meg a telefon. Egyelőre nagyon tetszik.
Telekomos, 12.0.16.0 van rajta.
szerettem volna feltenni rá a 12.5.3 global-t. Recovery-t gondoltam feltenni (mondjuk azt nem is tudom, hogy miben más ha fastboot romot teszek fel).
Azt tudom, hogy a beállításokban az android verziónál, a 3 pontra nyomva kéne lennie egy lehetőségnek, hogy kiválaszthassam a telepítő csomagot. Nálam nincs ilyen.
Fel tudok valahogy tenni recovery-s romot vagy mindenképpen nyitni kell bootloadert és fastboot tudok csak feltenni? -
zkktib
friss újonc
Sziasztok ! Azt olvastam, hogy a Redmi Note 10 Pro is újfajta Gorilla Glass Victus védöréteget kapott, mint a nagyok: https://www.origo.hu/techbazis/20210601-xiaomi-redmi-note-10-pro-stresszteszt.html A cikkben van róla videó is. Érdekes, hogy ezt nem reklámozzák a műszaki leírásokban. Tud még valaki róla infót? Egyébként hét elején jön az új a Redmi Note 10 Pro-m, mely a több, mint 3 éves Redmi Note 4-emet váltja. Szegénykét naponta már 2x-3x kell resetelnem, mert magától újraindul, de a folyamatot nem fejezi be. Reggel pár perces web-rádió hallgatásakor kezdi. Du. meg este nem csinálja. Valami bug lehet az oka, majd költöztetés után visszaállítom gyári alapra, hátha megjavul.
-
Mr.Wiking
tag
Most vettem ilyen telefont. Jól látom, hogy van a kijelzőn alapból fólia?
-
kisda
aktív tag
Ma jött trés készülékre V12.0.16 miui stabil, most 12.0.12 stabil van. Érdemes lefrissíteni? Van már ennél frissebb is nem? vagy az nem OTA-s?
-
Gabica78
újonc
Hello!
Nálam az ujjlenyomat olvasó tökéletesen működik (valaki írta nemrég, hogy gondok vannak ), sőt néha még vizes kézzel is, ha épp olyan a helyzet. 10ből 10... ami zavar, hogy mindig rezeg ha épp úgy fogom meg, márpedig legtöbbször úgy.....
Ami nálam talán az egyetlen zavaró dolog eddig és elég sokszor, hogy az érintőkijelző akadozik... facebookot nem görgeti, képeket nem görgeti stb stb...nagyon lassan reagál nagyon sokszor és nem értem. Ha újra indítom akkor egy dbig jó, aztán újra.
A kamera mint általában mindegyik, nappal és jó fényviszonyoknál kiváló, a portré mód nagyon szép képeket csinál, benn nem ér sokat... festményszerű, elmosódott lesz legtöbbször a kép. A zoomot meg inkább hagyjuk,. az még mindig nem jó semmire, csak a marketing
borzalmas...
A hívásnál mint már oly sokan írták,a kijelző fel-fel villan és nyomkod mindent összevissza, kihangosít stb, erre én is csak azt a megoldást találtam, hohy gyors le is zárom ha hívnak vagy hívok valakit...
Alapjából véve szeretem, jó telefon. Akksi nagyon jó, Nálam simán 2, 2 és fél napi is néha és még akkor sem merül le teljesen mikor töltőre teszem.
-
-
snecizero
senior tag
Szevasztok ! Vettem egy redmi note 10 pro. Ez mondjuk 8/128 variáns. Euronics van lett véve 129990 Ft ért. Egy xiaomi mi note 10 lite váltott.
-
válasz
Viktor0610 #409 üzenetére
Én úgy tudom hogy nem árulhatnak szolgáltató függő készülékeket, talán törvény is van erre.
-
jimmedly
senior tag
Sziasztok! A tisztítót ki lehet valahol lőni hogy intézkedjen magától a háttérben? Már harmadszor törli le a beosztásomat a telefonról, mert az exel fájlt feleslegesnek tartja. Röhej hogy ennyire tudja mi kell nekem és mi nem!
-
Cranberries
aktív tag
válasz
Viktor0610 #409 üzenetére
A Telekom CSAK kártyafüggetlen készülékeket árul legyen az hagyományos nyomógombos vagy okostelefon. A Telenornál és a Vodafone-nál előfordulhatnak kártyafüggetlen és függő telefonok is.
-
-
válasz
Viktor0610 #402 üzenetére
A A71 amit a Vodánál vettem, a kollégám Mi10T Pro-ja, a másik kollégám S21 Plus, Vodánál lettek vásárolva és függetlenek.
-
Sanyikaaa
csendes tag
-
Sanyikaaa
csendes tag
Sziasztok!
Az egy hetes redmi note 10S telefon a lent csatolt képen látható jelenséget csinálja, ezzel kapcsolatba kérdeznék, mi okozhatja ezt? Csak billentyűzár feloldásakor csinálja, de akkor se minden esetbe. Ez a dolog minden háttérképnél jelentkezik, de szinte azonnal ahogy felold a telefon 1-2 másodperc után eltűnik. Alkalmazások fényképezés stb videónézés közben nem csinálja, kizárólag amikor feloldom a telefonon akár kóddal akár ujjlenyomattal.
Csatoltam egy videót is, ott jobban látható a hiba
https://www.youtube.com/watch?v=u4UOF9HXgIU -
amadeus11
senior tag
Nos a legújabb 12.5-ös gyári rendszer van fenn. Nem működik az XMeye nevű alkalmazás. Kivetítés egy egyszerű Samsung tv-re szintén nem megy. Csak tölt és tölt és tölt... (minden engedélyezve). Nem akartam, de jövő héten teszek egy próbát a miui.eu ROM-mal. Hátha...
-
Fulár
senior tag
Értelem szerűen csak a Note 10 pro-ho tudok hozzászólni.
1,Kamera elég jó mind képalkotás mind pedig videózás terén de attól,hogy 108 megapixeles képalkotót kapott ez a kamera rendszer nem összekeverendő egy csúcsmodell egységével!
2,Android autó támogatott!
3,Nfc van,működik.Melós kávégépen mindig azzal fizetek.
4,Wifivel semmi gond!
5,Van benne"Napfény mód".Azt bekapcsolva a fényerő szerintem kimagasló! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest