Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casmir
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget, vélemény, tanácsot szerenték kérni.
Redmi note 3 telefonomat szerentém lecserélni.
(szeretnék jobb képeket készíteni, és nem minden app telepítődik fel, mert már nem kompatibilis a mostaniakhoz...egyébként nincs bajom vele 24 órát még elmegy az aksija is)
Néztem a kamera szempontjából és képbekerült a redmi note 8 pro, de a redmi 9T is és ha kicsit mélyebben nyúlok a zsebembe akkor még a redmi note 10 is.
Azt látom, hogy 4 GB a ramja mindegyiknek.
Szerintetek melyik ami szép képet készít, és hosszútávon gondolkodva ismét jó szolgálatot fog tenni?
(redmi smart band 4 aktivítás mérő, mail fiók, facebook, viber, neten szörfölés, fotózás, massanger, néhány app (bkk futár, máv, időkép, banki appok, vásárlási appok futásához kell, nagy játékot nem bonyolítok rajta, néha youtube-t használok)Köszönöm szépen a válaszokat.
-
M.Ildiko
tag
válasz
perszeferenc #48 üzenetére
Köszi, de az most épp nem stabil. Nem tudják hogy kezeljék az áfát. Kicsit ki kell várni.
-
M.Ildiko
tag
Új, ha lehet narancs, 6\128-at szeretnék redmi note 9t-ből. Tudtok rá forrást?
-
Francia91
veterán
válasz
ghiottone #44 üzenetére
Ezt tettem rá:
MGC_8.1.101_A9_PV0f.apkKépernyőmentést nem tudok készíteni, nem találom a programban a névjegyet, de a pontos fájlnév hátha segít eleget.
1080p/60 fps videofelvétel rendesen működik vele, és a fotók is jobbak a gyári szoftvernél észrevehetően/amúgy azt nem vágom a mai napig, hogy ha egy chipset tudja az 1080p/60 fps videofelvételt, miért kell a gyári szoftverből szándékosan kihagyni....
/
-
Francia91
veterán
Szerdán veszem át, meglátjuk, milyen lesz.... Nokia 7.1-est vált
GCam természetesen a legelső telepített programok között lesz, ahogy látom, a gyári szoftver itt is kb félgőzzel használja ki a szenzort, mint a Nokia 7.1-esemnél.... -
-
RpPRO
őstag
A cikkben említett Redmi 3s-em még mindig megvan, Ancikám használja, Gcammel köröket ver ennek a fénykép minőségére.
-
-
janeszgol
félisten
A kamerán elhasalt a telefon. Az állóképek sem az igaziak. Szépek a színek, de mesterkélt (túl zöldes lesz az egész kép, ha bármi zöld szerepel rajta), a részletesség sem jó. A videózás értékelhetetlen.
Ez a telefon gyereknek jó inkább. Mennek rajta a játékok (Fortnite, CoD, PUBG simán fut rajta ebben a felbontásban, de a Genshin Impact, továbbá más MMO is elszalad rajta), és ennyi.
Az akkuidőre jár a plusz pont. Ha nem lenne ilyen SoC-val szerelt játékos telóm, simán ez venném meg. -
d@vee
őstag
válasz
aprokaroka87 #27 üzenetére
Alkalmas lesz. Aki ilyet vesz, az nem kamerabajnoknak, vagy 0-24-es gamerkedés miatt veszi. Barátnőmnek M3-at vettem, és nagyon jó kis teló. Full átlagos felhasználó (messenger, youtube, google keresgélés, telefonálás), azokat az alacsony igényeket simán kielégíti. Plusz nagyon jó az üzemidő, aki állandóan messengeren lóg annak inkább ez a fontos, mint a csúcshardver.
Hátlapi nagy felirathoz meg: úgyis mindenki tokban hordja
Valamint ízlések és pofonok.
-
athomi
veterán
Sőt, a nagy kukás jelzés is nagyon ízléses! Ja, az se.
-
elfelejtette
veterán
válasz
aprokaroka87 #29 üzenetére
Ali-n néztem volna 6GB-os Redmi 9T-t, de árban ugyanott volt, mint a Poco X3...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
elfelejtette #28 üzenetére
2 év múlva már nagyon necces lesz szerintem.
Már most is minimum szint.
-
elfelejtette
veterán
válasz
aprokaroka87 #27 üzenetére
Én inkább azt nem tudom, hogy a 4G RAM meddig lesz elég a gördülékeny rendszerhez.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
elfelejtette #26 üzenetére
Hát igen, megmondva őszintén szép és jó ez a Snapdragon 662, viszont nem lehet tudni hogy pl 2 év távlatában, mennyire lesz majd jól használható, alkalmas lesz-e arra amire most még igen.
Persze nyilván 2 év múlva már egy Snapdragon 732g is elavultabb lesz mint most, viszont vélhetően jobb lesz mint akkor a 662.
Persze kérdés hogy egy kb most 50-60 ezer forintos telefonnal mennyire érdemes tervezni.
-
elfelejtette
veterán
válasz
aprokaroka87 #25 üzenetére
Hasonló árban a Poco M3 Pro-ban a Dimensity 700 a tesztek alapján jóval többet tud.
Meg ott van kicsit drágábban a SD732 a Poco X3-ban. -
aprokaroka87
nagyúr
Szegény Snapi 66x széria, jól bírja. :)
Bár az is tény hogy 2021-ben már illene kb minimum szint-nek lennie, bár tudásban már vélhetően van jobb is, kb hasonló teljesítménnyel.
-
kelly416
veterán
Talán az az egyetlen indok, hogy ameddig a PocoF2pro-m hátlapját tok védi, bár inkább úgy illene fogalmaznom, hogy a kamera dudort igyekszik elfogadhatóvá tenni, addig a teszt alanyára én tuti nem tennék tokot. Ebből kifolyólag látszik a felirat és nekem ugyan jó ott úgy ahogy Neked is, de elfogadom, hogy van olyan leendő tulaj akit ez zavarna. Engem jobban bosszantanak az egyre inkább kiálló kameraszigetek.
Szerk.:
Hogy a témahoz is szóljak, a teló kiváló ennyi pénzért szerintem is. -
-
duke
aktív tag
A 6000- es akku nem rossz, folleg ugy hogy nem nagyobb mint a 5000-5200 -as akus telefonok.
A video felvetelel nem tudom mi a baj kb atlagos es kb a tobbi telefon is ilyen felveteleket csinal. Persze lehet hogyha ott lenne mellette egy profibb felvetel, ugyan errol, akkor latnam a problemat.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Luck Dragon #13 üzenetére
Pont tegnap rendeltünk 6 darabot belőle a kollégáknak, mert a sima 4/64-es 9-es és a Poco M3 helyett már inkább erre váltottunk át.
-
tonyo0526
csendes tag
Telekomtól májusban sikerült potom 3500Ft-ért elhozni, nagyon elégedett vagyok vele. Nagyon sima a működése, nem döcög, teszi a dolgát.
-
OK, tényleg van pár különbség a Note 8T-hez viszonyítva, de ha csak a Poco M3-hoz hasonlítod, akkor látható, hogy a két modell lényegében ugyanaz
Szóval igazad van, picit tényleg túloztam a nyolcadik bőrrel, ez csak a hetedik bőr ugyanarról a rókáról.
-
Tschubi
tag
válasz
elfelejtette #15 üzenetére
Jogos, igazad van. Abban tényleg nincs.
-
Tschubi
tag
válasz
elfelejtette #12 üzenetére
Gyanítom, hogy a nagylátóból ugyan azt lehet kihozni itt is, mint az M3-nál, ez csak szofver kérdése lehet. A képektől én nem estem hanyatt, ennek a készüléknek a fotós/videós képessége a gyenge pont, szerintem. Ettől függetlenül pár hónap után 40-45-ért igen jó vétel lehet.
-
Az árazása, az akkumulátor, de még a hardver is szuper ebben a kategóriában. De miért kell a fényerőn spórolni? Ez egy igazi céges igásló lehetne.
-
Tschubi
tag
Ugyan azt tudja, mint a M3, ugyan annyiba is kerül, csak van benne NFC-is. Nekem sántít az indoklás a plecsniről.
Amúgy jó kis készülék ez (is). Aki meg videózni is akar, az úgy is komolyabb telefont vesz. -
-
dzsi23
addikt
válasz
elfelejtette #7 üzenetére
OFF: A Xiaomi már nem csinál One-os telókat?
Szerk.: Sorry, nem válasz akart lenni.
-
kengyel
nagyúr
Basszus, két nappal ezelőtt vettem meg, a 9C-verziót. Mondjuk annak is brutál jó az aksija, egy 5000-szolgál benne. Van benne egy 3/64-alap tárhely, memória, és egy Helio G35-hatja.
Végül nem bántam meg, egy 40-est megért. -
elfelejtette
veterán
Pont tegnap panaszkodtam a testvér modell (M3) topicjában, hogy a 9T-nek még saját topicja sincs.
Vajon itt is volt érezhető lassulás? Az M3-nál volt aki jelezte, hogy a 12.0.6-ról 12.0.8-ra frissítve csökkent az üzemidő. -
válasz
Donki Hóte #5 üzenetére
Na Te vagy az, akinek semmi se jó
( Ménem tavaly jött, most meg minek... )
Kár volt reagálni.Nem, nem ugyanaz, hanem hasonló, nézd meg a speckókat akkor.
Van eltérés bőven ettől függetlenül. Aksi (+2000mAh, kijelzőméret, készülékház.. Nem ragozom, ha akarod megérted.
Ennyiért ez egy jó ajánlat, ennyi.
-
-
válasz
Donki Hóte #2 üzenetére
Nem késett, Redmi Note 8T volt a neve, és letarolta a piacot
665 és 662 között minimális az eltérés.
Ez egy remake kb.
Poco M3 van a családban, nagyon jó cucc, ez is ugyanazt hozza.
-
atike
nagyúr
Az ára miatt korrekt, de nem az én világom...
-
Szerintem ez a telefon egy évet késett
Egy évvel ezelőtt letarolta volna a piacot, ma legfeljebb a szolgáltatók tudják majd eladni 0 Ft-os havi részletre.
-
enginev3.0
félisten
Ez lehetne az alap akksi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Redmi-mobilokat egyre kevésbé a megjelenésük miatt lehet szeretni, viszont ha 60 ezer forint körüli kategóriában nézünk mobilt, szinte elkerülhetetlen, hogy belefussunk a 9T-be.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest