Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Essejó
veterán
Ilyeneket dob fel, ritkán. De ezt a 11 alatt is csinálta. Mi lehet?
link
Most hogy csatoltam a képet 2 is volt közben. -
válasz
belsotibor #787 üzenetére
A 80 mondatból a 10 legszükségesebbet magyarítottam, így már lehet használni sztem.
[link] Az ingyenes verzióban csak 1 számot lehet betenni. Van benne reklám, de nem zavaró, ki lehet bírni, de legalább aktiválódik az átirányítás. -
válasz
hibavissza #795 üzenetére
Akko zsír
-
hibavissza
veterán
válasz
hibavissza #786 üzenetére
Ma jött egy rendszerfrissítés. Azóta rendben működik.
-
hibavissza
veterán
Kösz, de nem erre gondoltam. Kvázi figyelmeztető ledként időnként villogva jelezze az elmulasztott hívást, üzenetet. Vagy ugyan ez a kijelző időnkénti felvillantásával.
-
FNZ
őstag
Sziasztok!
Anyám cuccait átköltöztettem a telóra.
ha jól gondolom, akkor ha a régi telóján törlöm a google fiókot (nem találtam kijelentkezést a fiókból), akkor ezen a telefonján megmarad minden + a fiókjában is és csak a régin törlődik minden adata (névjegyzék, stb.) -
válasz
hibavissza #781 üzenetére
-
válasz
belsotibor #787 üzenetére
Jó, hétvégén kész.
-
Landsmann
addikt
válasz
Csak hangjelzéssel figyelmeztet az elmulasztott hívásokra.
-
Landsmann
addikt
válasz
Beállítások/Képernyőzár Felébresztés felemeléssel, ezt kapcsold ki.
-
hibavissza
veterán
Üdv, be lehet àllítani az elmulasztott hívàsra figyelmeztető vaku villogàst? Az miért van, hogy a telefon mozgatàsra fényt ad a képernyőre? Ki lehet ezt valahogy iktatni? Pl. autóban kitéve, este zavaró a zötykölődésre bekapcsolgató kijelző.
-
válasz
belsotibor #777 üzenetére
Értem.....ha itt nem találsz magyar nyelvűt, akkor hétvégén meg magyarítom neked.
-
válasz
belsotibor #773 üzenetére
Sajnos nem is fog végezni a forgással. Bug. Külső appot kell használj. Jól működik. Van reklám, de nem zavaró. Call Forwarding
-
Ismétlem: Mind a kettő kérdésre válaszolok, hogyha hazaértem a melóból.
-
Landsmann
addikt
válasz
belsotibor #770 üzenetére
Hívásoknál Beállítás (jobb felül a ...)Beállítások/Telefonos fiókok/Hívásátirányítás SIM kiválasztása, és itt lekéri a rendszerből milyen átirányítás van aktiválva.
Nekem működik bár először a Vodafobne-os kártya beállításainak lekérése sokkal hosszadalmasabb volt mint a Telenoré. -
Mind a kettő kérdésre válaszolok, hogyha hazaértem a melóból.
-
belsotibor
csendes újonc
Redmi 9 készülékem van és nem tudom a hívásátirányitást bekapcsolni. MIUI 12 frissítést megkaptam már, de előtte nem próbáltam átirányítani. Gondolom, hogy hol kellene bekapcsolni, de amikor odajutok feljön egy kis ablak (Hívásbeállítások. Beállítások olvasása...) Itt látom,hogy keres, és innen nem lép tovább csak keres.
-
csabai022
tag
Sziasztok! Az én telómhoz nem jött frissítés,manuálisan is hiába nyomok rá azt írj,hogy nincs elérhető frissítés.
Mi lehet a gond minden gyári nem volt piszkálva?
11.0.9.0 QJCEUXM -
Landsmann
addikt
Első benyomások a 12-ről. Eddig nem találtam hibát. A Google híreknél a hírek aljánál mindig kiírta, hogy a youtube mindig leáll. Most nem, a viudeók is mozognak, van előnézeti képük. Kameránál pár új dolgot találtam. Az aktív opció sárga színű. Például ha automatára állítjuk a HDR-t, vagy a vakut. Amikor az adott körülmények között használni is fogja azt az opciót, akkor a képernyő tetején ezt külön megjeleníti. Amire még nem jöttem rá, ha az intelligens kamera be van kapcsolva, akkor időnként egy róka, vagy ördögfejre hasonló valamire változik át az AI felirat. De olyan rövid időre bukkant fel, hogy igazán nem tudtam kifigyelni mi lett volna ez. Szintén az AI felirat vált át egy kis Hold ikonra. Na ez az éjszakai mód lenne, vagy a Hold mód, ami eddig nem volt?
Gördülékenyen megy, nem akad, minden korábbi dolog is működik. Valaki írta, hogy teljes rendszer visszaállítást kellett csinálni, mert gondok voltak. A Vodafone VoLTE ikon kijelzés továbbra sincs. Mikor megvettem a telefont, az első frissítés telepítéséig volt, aztán azóta nincs, de a VoLTE működik. Így hirtelen ennyi. -
Essejó
veterán
válasz
Sinkapeter #758 üzenetére
Az tegnap volt, és a tavaly novemberit szedte és telepítette magától. Ezt ma önmaga töltötte le, viszont zip fájl.
Ezt találtam a neten róla link -
Örülök, hogy lett egy kis élet a topikban. (főleg ha a problémák is megoldódnak majd)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hatalmas FHD panel, méretes telep, öt kamera még sincs Note utótag – furcsa hibrid az új Redmi alapmodell, és messze nem tökéletes.
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/ terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest