- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymous 01
tag
Minap feltettem a kis Redmi 7-em töltőre, de az USB kábele valamiért nem akart teljesen belemenni, hiába tuszkoltam, mint kiderült. Félig ment bele a kis USB lyukba. Én azt hittem tudatlanként, hogy ennyire megy bele, hisz jobban nem akart, mondom nem erőltetem tovább.
Rádugtam a hálózatra, picit elkezdte tölteni, de éreztem, hogy valami gond van, megnéztem, lifegett benne a kábele, és le is állt a töltéssel... Megint picit megigazgattam, töltötte, aztán ismét gubanc volt, leállt a töltéssel. Utána csak igazgattam, és csodák csodájára beugrott a lyukba, de mai napig nem értem, hogy hogyan, előtte meg, hogy nem... Utána töltötte végig rendesen, de rémálom volt a töltés eleje emiatt. Kérdés, ettől lehetett bármi baja, károsodhatott maga a készülék, vagy az akkumulátora, hogy kijött 2x is belőle a kábel, töltés közben? Köszi a segítséget fiúk, lányok! -
M@cika
őstag
válasz
Depression #176 üzenetére
Én mindig is béna voltam az érintőképernyőhöz, azon írni nekem kínszenvedés. Az asztali gép 1000x jobb és gyorsabb nálam. persze olvasgatni lehet a bélyegméretű képernyőn is, ha muszáj. Bohóckodni persze lehet a telefonokon is, de dolgozni normálisan tuti nem. Aki rá van szorulva, hogy mozgásban dolgozzon, annak kell laptop. Nekem nem. A telefont meg csak dísznek hurcolom magammal, néha ránézek valamire a buszon, meg ha valaki SOS keres akkor tudok neki írni Messengeren.
-
Mynock
tag
Helló!
Megtudná valaki mondani,hogy a beállításokban hol kell keresni a saját hívószám elküldése funkciót.Az istenért sem találom...
-
thomas77
senior tag
Úgy nézem van 4G+ is...
-
Chaser
legenda
válasz
Milestone2 #191 üzenetére
beszótá' most megkaptad' :d
-
cinemazealot
addikt
válasz
Milestone2 #191 üzenetére
-
aelod
veterán
válasz
Milestone2 #188 üzenetére
Nem sotf@sz méregetés mert nem a telefont becsméreltem, mivel remek készülék csak a kolléga butaságára reflektáltam amit kijelentett.
-
Chaser
legenda
válasz
Milestone2 #188 üzenetére
ha lemaradtam valamiről, és valami világmegváltót hozott ez a csodafon, én kérek elnézést
ha meg nem, akkor simán belefér, offba nem raktam, az igaz
-
gabber01
addikt
Szerintem nem én magyarázkodok, hanem ti csimpaszkodtok bele a 6-7 óra SoT-os kijelentésembe, ami mellesleg 95%-ban valid, mivel gyakorlatilag alig van, ami ennél többet tud, az sem sokkal, és jellemzően gyenge hardverrel vannak.
Tehát, az érdemi része a mondandómnak teljesen hidegen hagy titeket miszerint 11+ órát nemigen tud semmi, pláne nem 16-18 órát max fényerőn.
Vagy nagyon kíváncsi lennék, hogy ezek az értékek mégis milyen körülmények között jöhetnek ki. -
aelod
veterán
válasz
gabber01 #181 üzenetére
Visszautalnék (#182) Chaser válaszára mert helytálló nagyon is. Te jelentettél ki egy általad abszolút igazságnak vélt kijelentést. Egy kérdőjel is elég btw, nem kell 3.
Nem az én érvelésem helytelen, hanem te mondtál hatalmas butaságot:
Egyik telefon sem tud 6-7 óra SoT-nál többet és most magyarázkodsz.Én felhoztam ellenpéldát. Deccit.
-
-
gabber01
addikt
Igen, mint mondtam vannak kivételek, amik jobban bírják az átlagnál, de áruld el, a 7 óra sotod is hol van a 11+-hoz képest??? Ráadásul előcitalsz egy alsó kategóriás telefont óriás akksival, amekkora fizikailag nagyobb telefonokban sem nagyon van... Szóval az érvelésed helytelen.
-
balazs1022
őstag
válasz
Milestone2 #177 üzenetére
1000 köszi!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Depression #176 üzenetére
"Sokak szerint meg az a hülyeség ... "
Ez a lényeg! Sokak szerint "ez", sokak szerint pedig "az" a hülyeség. A lényeg, hogy mindkettőre lenne igény és kereslet, de gyártók - érhető okokból - mégis az egyre nagyobb készülékeket nyomják.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
balazs1022 #175 üzenetére
@balazs1022
Tessék: [link] -
Depression
veterán
válasz
Pete55555 #170 üzenetére
40 vagyok, a hsz-eim 99%át mobilról írtam. Ezt is az udvaron kávézgatva írom. Eszembe nem jutna, hogy a gép elé üljek facebookozni vagy fórumozni. Youtube, twitch meg tableten megy csak, filmeket meg tv-n nézek.
A mostani telefonom 6", 16:9-es, 81mm széles, és az apró termetem mellett simán zsebrerakom.
Sokak szerint meg az a hülyeség, hogy le kell ülnöd egy gép elé, vagy egy pár kilós laptopot hurcolássz magaddal, hogy bármit csinálj. -
balazs1022
őstag
Hali!
Valaki el tudná nekem küldeni a cikkben szereplő redmi 7 háttérképét? (Sehol nem talalom)
Köszi előre is!
-
Chaser
legenda
válasz
#22743424 #171 üzenetére
a noccs' sokkal jobban zavar, most note4-em van, az még noccs' nélküli és fhd, ezt a két tulajdonságot azért megtartanám
mérete nem zavar, hasonló lehet mint a note1-é volt, tömege az kb grammra stimmel, cargo nadrágot kell venni, és akkor nincs gond menet közbeni tárolással akkor sem ha nincs valami szütyő' -
Pete55555
addikt
Be kéne látni, hogy a 25 alatti generációnak a mobiltelefon lett az elsődleges tartalom fogyasztási eszköz,....
Attól, hogy sokan csinálják, még lehet hülyeség...
(Amúgy az is)Más: Mobilarena: új felület. Most jöttem ré, hogy kaki az is. Ha csak a képernyő felébe rakom ki (hasonlóan a mobilos nézethez), akkor bizonyos dolgokat nem érek el. Hát, kösz, de kösz ez nem kell...
-
Chaser
legenda
xiaomi.hu oldalán a kijelzőt hd+ variánsnak hívja, ez meg nem az, hd+ az 1600x900 16:9-en, ez csak egy "nyújtott 16:9 hd"
kár a noccsért' és a felbontásért is, még a note1-em volt hd felbontású, mintha eltelt volna közben pár év.... -
eisento
addikt
Sziasztok. a redmi 7 es a redmi note7 megegyezik meretek szempontjabol? tokot rendelnek ra. emiatt kerdezem.
koszi! -
ujvendeg
tag
Úgy látszik, vannak deviánsok is. A fiam valamivel 25. életéve előtt még mindig többre becsüli a könyvet, mint egy telefonra írt tankjátékot.
És még két dolgot kellene belátni: a marketingnek elképesztő a hatása, kábít, manipulál; továbbá, hogy még ez a hervasztó világ, amely egyébként millió gonddal küzd, nem a mobiltelefonnál kezdődik és nem is ott ér véget. Egyébként: az LG küzd? Lehet. A minap nyilvánosságra hozták a top 5 telefongyártó éves üzleti adatait, a közlemény szerint a Huawei-t és a Vivo-t leszámítva a többiek mind veszteséget könyvelhettek el, az Apple pl. -30,2%-ot. (De hozzászólásomban az LG példáját ettől függetlenül félreértetted - ugyanis ezek szerint épp egy végvonaglásában lévő mobilgyártó mutatta meg, hogy igenis lehetséges kompakt telefont gyártani - korszerű formában.) Tessék egy mértékadó külhoni szaklapot vagy fórumot elolvasni, elképesztő az igény a kisméretű telefonok iránt. Különben pedig épp a Huawei egyik fejese nyilatkozta tán egy éve, hogy véleménye szerint a fogyasztók voltaképpen egy hordozható számítógépet akarnak okostelefon néven.
Ennyit a piackutatásról. Igazából két hatalmas piac van, a népességszámot tekintve: a keleti (Kína, India) és nyugaton az Egyesült Államok; természetesen mindkét szegmentum gőzerővel terjeszkedik, amerre csak lehet). S milyen érdekes, hogy az Iphone-ok világában már-már óriás méretűnek mondható, 5,8 hüvelykes kijelzővel rendelkező XS pl. csak hajszálnyival nagyobb 143 mm-nél.
Az Iphone se jó példa? -
Gusztáv
addikt
válasz
ujvendeg #163 üzenetére
Viharos siker is lett a telefon, ja nem. Vicces pont az LG-t felhozni, akik nem panganak, hanem évek óta szenvednek a mobilpiacon. A Xiaomi, meg a Huawei, akik növekedést tudnak elérni, meg sorra hozza ki a "tepsiket". Biztos ezek a cégek nem csinálnak piaci felmérést, mielőtt nekiállnak fejleszteni. Mert itt a fórumon még senkit nem kérdeztek meg. Be kéne látni, hogy a 25 alatti generációnak a mobiltelefon lett az elsődleges tartalom fogyasztási eszköz, ők nem fognak számítógép, tablet, (TV) elé leülni, mindent a telefonról intéznek. Indiában, meg a távol keleten egy csomó embernek nincs is más eszköze.
-
csucsu21
aktív tag
Azon a képen ahol fehér háttér van benn a jobb felső sarokban a gombok mellet pixelhiba van vagy csak koszos a kijelző ?
-
ujvendeg
tag
válasz
cinemazealot #161 üzenetére
Ha az LG-nek nem okozott gondot a Q6 elkészítése ezekkel a méretekkel: 69.3 mm x 142.5 mm x 8.1 mm; 5.5" IPS Full HD+ FullVision kijelző, 18:9 képaránnyal; a két SIM-nek és a microSD-nek két külön tálca, 3000-es akku, és alul-felül maradék káva, ráadásul feltűnően mutatós a küllem, akkor ez a legpofonegyszerűbb bizonyíték arra, hogy ugyanilyen, vagy mit ad isten: akár kevésbé nyújtott képaránnyal és 5 hüvelykes
kijelzővel (nem attól fog összedőlni a világ, ha egy gyártó 5 hüvelykre alapoz), bármelyik nagy gyártó képes lenne valódi és ugyanakkor a korigénynek megfelelő kompakt telefon elkészítésére. És nem elgondolkodtató, hogy közben a szaklapok (itthon és külföldön) egyre gyakrabban emlegetik a tényt: pang a mobilpiac, ömlik a gyártósorokról a rengetek egyforma - pontosabban szólva: egyformán gigantikus méretű telefon? S futhatnak ugyan kétszázféle néven, de mintha ezek a növekedésben megfékezhetetlen telefonok egymás klónjai lennének. Itt, ezen a fórumon többnyire értő emberek találkoznak - de "kint", a piacon, azaz a boltokban nem az árnyalatnyi különbségek döntenek, hanem elsősorban a tetszés, a marketing által felfényezett márkanév és a fogyasztói ár. Nem Dániában élünk, kevesek kiváltsága 8 hónaponta 160 ezer forintos telefont cserélni. -
Milestone2
nagyúr
Kapsz helyette Redmi K20-at...
-
ujvendeg
tag
válasz
elfelejtette #159 üzenetére
Kösz! Tökéletesen egyetértünk. Nem lehet másképp mondani: kapitális hiba volt a Xiaomitól, hogy nem csinálta meg és nem csinálja meg a Redmi 4X közvetlen utódát. Aki egy kicsit is ismeri a mobil világát, az tudja, hogy Kínán kívül, főleg Európában a Redmi 4X taposta ki a cégnek
a siker ösvényét. De százféle telefonjainak egyikeként a Huawei is korszerűsíthette volna - a külső méreteket okvetlenül megtartva - az Y3 II-t, ami a maga egykori sikerével, s ma már muzeális mivoltával még mindig sokaknál szolgál. Egy példányt én is eltettem - hadd lássák az utódok, ilyen is volt, és maga idejében meglehetősen népszerű volt. Korszerűsített változatban (legalább az XZ1 erejével) ma is hatalmasat kaszálna vele a Huawei. Sajnos a gyártók nem igényt elégítenek ki, hanem divatot diktálnak, javában a tabletmérethez közelítve. Üdv. -
elfelejtette
veterán
válasz
ujvendeg #158 üzenetére
Nem igazán vagyok oda a mai divatnak megfelelő pengevékony telefonokért. A Redmi 7 is szerencsére kicsit vastagabb a nagy átlagnál, így legalább belefér a 4000mAh-s aksi, cserébe ez is tepsi méretű lett. De nem is tudom, ki és mikor állapította meg, hogy az ideális vastagság 7.5mm, mert így legalább jól kiáll a kamera, meg nem fér bele normális kapacitású aksi...
-
ujvendeg
tag
válasz
elfelejtette #140 üzenetére
Nagyon szívesen. Jó nyolc hónapig volt XZ2 Compact-om is. Nyilván tudod, ez más forma, mint a Z5, az X Compact és az XZ1 compact evolúciója. 5 hüvelykes kijelzőt kapott (nem itt a helye taglalni, mi a nagy különbség a triluminos - ezt használja a Sony a legjobb tévéin is - kijelző és az amoled között, de tán érdemes utánanézni; mindjárt kiderül, melyik nyújt és miért, valósághűbb képet), kijelzője tehát triluminos rendszerű, viszont - talán okkal, talán ok nélkül - elterjedt róla, hogy problémás a kijelző érzékenysége: ebből én, istenemre mondom, az égvilágon semmit nem tapasztaltam; az viszont igaz, hogy az XZ2 Compact-al igen éles vonalat húzott a Sony, mert vagy szereti valaki a vaskosabb, tökéletesen tenyérbe simuló telefont, vagy nem - és ha nem szereti, rá sem fog nézi az XZ2-re, mivel több mint 12 mm vastag. (Nem sokat számít, nekem szimpatikusabb ez, mint a penge-vékony, hal-síkosságú készülékek) Mindenesetre csaknem az egész telefont beborítja az elképesztően szép képet adó kijelző, s a 265506 hivatalos AnTuTu érték és a 483 ppi érték igen sokat mondanak. Még ha az átlagfelhasználó (már amennyiben van ilyen) vásárláskor valószínűleg nem is ezekkel a számértékekkel foglalkozik elsősorban.
-
Köszi a tesztet, szuper ár/érték arányú telefon!
Viszont tényleg tepsi, így édesanyámnak sajnos nem fogom tudni elsütni... pedig 5.8" körüli méretben pont jó lenne! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
#22743424 #147 üzenetére
"Ahogy nézem a mostani fiatalokat szinte mindenki a kezében hordja a telefonját." - egyszer majd felnőnek.
Én akkor fogom örökre letenni a telefont (és fizetek elő vonalasra), ha már nem tudom hová tenni a készüléket (mert akkora lesz). Hordja kezébe, táskába, kanretikülben az, akinek két anyja van. -
törölt tag
válasz
Snowy_owl #151 üzenetére
Evvel nem lehet telefonálni? Négyezres akksi van benne. Hazamegy az ember töltőre dugja vagy autóban tölti.
Én is visszasírom a Nokia 3610-es üzemidejét de ez van.
Nem akarom, hogy evvel legyen tele a topik én részemről befejeztem. Mint írtam tiszteletben tartom mindenki véleményét. -
Snowy_owl
őstag
válasz
#22743424 #150 üzenetére
A tvt nem hurcibálja magával senki, ezt szerint hagyjuk is.
Igen van egy ilyen célközönség is, aki imádja, szereti a nagy kijelzőt, és minél nagyobbat vesz annál jobb alapon válogat.. És akkor vannak azok akiknek még mindig inkább telefon a telefon, és lehet hogy használja más célra is, de elsősorban telefonként tekint rá, és ennek alapján el is várja, hogy azt problémamentesen tudja használni, illetve magával vinni.
Meg ha már mindig igényekről beszélünk, és itt fennen szokták hangoztatni, hogy márpedig a felhasználók ezt igénylik, ezért a gyártók inkább efelé hajlanak, akkor én erre azt mondom, hogy engem erről senki nem kérdezett, a másik meg hogy folyamatosan látok embereket, akik egyre inkább és egyre többször hangot adnak ennek az igénynek, még ha nem is kérdezi tőlük senki, és ennek ellenére mégsem változik a trend,. -
törölt tag
válasz
Snowy_owl #148 üzenetére
Persze, hogy ismerem . Majd valaki esetleg kiad egy ilyen vagy hasonló telefont nosztalgiából mint az új NOKIA 3310 például. Szerintem ott keleten nem igen lenne rá kereslet.Csak azt nem értem mi evvel a baj? Tv-is lehet venni még kicsiben is de a többség szerintem inkább nagyobb kijelzős tv-t vesz mint a kicsit. Persze a telefon egy kicsit más mindenkinek más és más a felhasználói szokása de jobb nagyobb kijelzőn nézni egy videót , fényképet stb mint egy kicsin.
-
cinemazealot
addikt
válasz
Snowy_owl #148 üzenetére
Nevetséges, hogy két telefont hordok magamnál: az egyik egy használt Xperia Mini Pro, amit a zsebemben hordok (ezt használom telefonálásra, SMS-ezésre, naptárnak, netbank token generátornak, néha levél olvasáshoz is) és egyszerűen imádom, hogy még ma is képes 2-3 napig működni egy feltöltéssel, a másik meg egy 5,5"-es tepsi, amit táskában hordok és használok minden másra (net, e-mail, közösségi appok, navi), ami több kakaót igényel.
Röhej, hogy momentán kizárólagos alternatívának egy kétséges forrásból származó kínai vackot (és klónját) látok min. 30k-ért, bizonytalan forrásból egyedüli alternatívának.
-
törölt tag
Ezért biztosan kapni fogok hideget, meleget, de szerintem örülni kellene, hogy aránylag kevés pénzből egy ilyen nagy kijelzős telefont lehet kapni. A lányomnak is vettem egyet, nagyon örült neki. Ezek aránylag keskeny nyújtott kijelzős telefonok. A farmerzsebből nem hiszem, hogy kiesik. Van benne egykezes mód. Ahogy nézem a mostani fiatalokat szinte mindenki a kezében hordja a telefonját.
-
Pete55555
addikt
Telefon teszt olvasás manapság: Lapozás a specifikációhoz, konstatálom, hogy ez is tepsi - bezár
A cikk amúgy biztos jó
-
dingdongkng
tag
Én ezt értem, az euro fogyasztási ciklust meg úgy hogy 3-ikban gyorsítasz 20 másodperc alatt ötvenre. De a problémám az, hogy totál irreális a mérési ciklus ami önmagában is bajos de erre az is rajon, ami tényleg verlazito, hogy a szám amit kapnak jóval kedvezőbb mint a valóság.
-
mikej95
aktív tag
válasz
Milestone2 #99 üzenetére
Miért van szolgáltató az országban aki támogat egy marék telefonnál többet VoLTE terén?
-
dave987
aktív tag
válasz
dingdongkng #138 üzenetére
Ezeket az órahosszákat a következőképpen kell értelmezni:
10+ óra videozás úgy jön össze hogy 100% töltöttséggel indítod a videót,beltérben pl negyed fényerőt használ a telefont.
A másik amikor a 100%os töltés pl 2 napra kihúzva vegyes használatra jön ki 4-5 óra kijelző idő. Na abban meg benne van egy rakás dolog amit még a telefonnal csinálsz meg pl napos idő>full fényerő,mobilnet,utazol>hálózat keresés-toronyváltás,gps, stb dolgok. -
ujvendeg
tag
válasz
elfelejtette #108 üzenetére
Abszolút jószándékú hozzászólás és egyben üzenet a kolléganőnek: két Galaxy A3 2017 után (bár egy most is van a családban) váltottam Xperia XZ1 Compact-ra, előbb egy fekete színű volt, aztán egy világoskék, kevés dologban vagyok olyan biztos, mint abban, hogy az XZ1 Compact százszor jobb telefon az A40-nél; nem nekem kell okvetlenül elhinni, a kimovil.com-on tessék elolvasni a felhasználók véleményét és értékelését. Ha a családom a gyerek taníttatása miatt nem kerül átmeneti pénzzavarba, ma is meglenne az Xperia. Természetesen nem azért jobb telefon, mert képes 3D fotók készítésére és ezek mozgatására, de azért ez is elárul egyet-mást egy olyan telefonnal szemben, amin még értesítési led sincs. A két telefon persze nem is egy kategória. (Én az elsőt használtan, de garanciával vettem, soha semmi baja nem volt, és csak úgy süvített a kis méretű telefon, ez még tényleg kompakt, és nem kell tű a SIM-hez vagy az SD-hez, a bekapcsoló gomb egyben ujjlenyomat-olvasó is - nem ez lenne minden telefonnál a logikus? Továbbá a méretéhez képest nyugodtan mondhatom: bivalyerős, és minden további nélkül bírja egy töltéssel két napig, ellentétben az A40-el, aminél olykor az egy nap is kétséges.) Üdv.
-
vanye
senior tag
-
mikej95
aktív tag
Ebből "néptelefon" lesz, de úgy néz ki az 5" alatti "kompaktság" már luxus. Vagy ráfizet érte az ember vagy valami rosszabb kompromisszumot kell kötnie.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
lomposfarkas #119 üzenetére
"A tepsi még valahogy értelmezhető ... " - nem, ez sehogy sem értelmezhető. És akkor most hagyjuk a hülye dumát a - nem létező - piaci igényekről. Nézzük csak a termékpalettát! Egymás "hegyén-hátán" vannak nagyon hasonló méretű (és tudásban sincs eget rengető különbség) készülékek, valamint egy eddig "kompakt" méretű készülékből csinált a gyártó egy durung nagy telefont (igaz, a Mi széria is így járt
). Ennek kb. annyi értelme van, mint egy S-osztály (Merci) méretű Fiat 500-nak.
...de, mivel lesz Redmi flagship is (Snapdragon 855-el) ezért már semmin nem lenne szabad meglepődni ... -
thomas77
senior tag
válasz
dingdongkng #132 üzenetére
Nekem az első teljes töltés után több, mint 5 óra kijelzőidőm volt vegyes használat mellett, vegyes fényerőn. Volt benne kb másfél óra beszélgetés is, nagyrészt VoLTÉ-n.
-
dingdongkng
tag
Végre valaki! Erre a tendenciára úgy kéne lecsapni mint az autók fogyasztását jelző plakettekre.
Sem noteszgepeknél sem sehol máshol a megadott üzemidő koszonoviszonyban sincs a valósággal.
Nagyon bosszant hogy notrszgépekre rá mérik írni hogy 9 óra böngészest tud, miközben az a gép amit 4 óráig lehet a valóságban használni az lenyűgözonek számít.
-
Milestone2
nagyúr
És valóban igazságod lészen!
A kód után valóban ott van...! -
Algieba
őstag
A Nokia 2.1 utódja vagy valami használt kicsi okoska lesz, vagy Redmi 7, mert remek ajánlat. A lepény után még egy lepény, fel se tűnne a méret.
-
lócitrom
őstag
válasz
Milestone2 #116 üzenetére
dettó. bár support alatt én inkább a nem hivatalosat látom mérvadónak, mert a hivatalos azért nem valami fényes, hiába relatíve gyakori a rendszerfrissítés. nagyon könnyen lehet találni a vas miatt ugye CFW-t nem egy telefonjukra és elég nehéz kiütni vele. mezei user nem nyit eleve, nem értem az aggodalmukat néha. pro user vagy egyenesen Linux user meg örül, hogy azt varr rá kb., amit csak akar. ők ugye azért már tudják is, hogy mit csinálnak.
-
twollah1976
őstag
A teszt elolvasasa utan azon agyaltam, hogy megeri-e lecserelni a Redmi 6-om egy Redmi 7-re.
-
válasz
Lincoln6echo #120 üzenetére
Ha off, akkor tedd abba, de szolgáltatói árakat ne hasonlítsunk a független árakhoz...
-
Lincoln6echo
tag
Ár èrtèk bajnok ez nem viszont szerintem is ordenárè.
(Off)De 40-èrt hozok ki pènteken egy Nokia 7.1-et a vodától ami hasonló hw-esen(ha nem jobb),de azért 150mm alatt van&ez szívmelengető számomra.& Nagy ugrás lesz a 3-as nokiámhoz kèpest. -
lomposfarkas
tag
Hm, először kíváncsi voltam erre a hetesre, de rájöttem, hogy semmi nem csábít át az 5A-ról... A tepsi még valahogy értelmezhető, de a noccs rémes és ebben sincs elektronikus videóstabilizátor (nyilván ennyi fabatkákért nincs bennük).
-
batai15
félisten
válasz
Hasonló nálam is ,de azért
Maga a rendszer milyensége , tudása , vizuális kinézete .
Ilyen formán pl a Samsung one UI első helyen áll főleg mióta meg tudtam hogy a goodlock alkalmazással olyan szinten testre lehet szabni az egész felület kinézetét ,ami talán még custom romokban sem mind van .pl task váltó stílusok ami nagyon begyere,vagy brutálisan testre szabható Gesztus vezérlés.
Illetőleg hogy gyári kamera app milyen funkciókat tud ,és akkuval hogy banik .
. -
válasz
Pont ezek miatt esett nálam is mindig be a kalapba
Ez a Redmi 7 tetszik, de már túlságosan megszoktam az F1-et.
Max akkor rúghatja el a pöttyöst, ha megszűnik, mint a Lenovo Vibe.... ejh de bánt az még, pedig szerettem nagyon azt a felületet, és a Lenovozást...
-
Milestone2
nagyúr
Minden új "versenyzőnél" a varázslatos négyesnek szoktam utánajárni:
- support (megveszed...és ugyanazzal a ROM-mal dobod majd kukába, mint megvetted vagy kap legalább egy [több] frissítést?)
- ár (megengedhetem-e magamnak?)
- megbízhatóság (nem árt ha már van pár tapasztalat előttem...gyerekbetegségek, típushibák,..)
- rendszer zártsága (romolható-e vagy kénytelen vagy végig azt használni, amit a gyártó kitalált neked?)...sajnos (vagy nem sajnos) eddig a Sáomi felelt meg mind a négy kritériumnak...bár mostanság próbál kitörni ebből a négyesnek való megfelelésből.
-
Milestone2
nagyúr
Töröltesd, ha annak érzed.
Nem annak szántam. -
enginev3.0
félisten
válasz
Milestone2 #112 üzenetére
Burkolt hirdetés?
-
Milestone2
nagyúr
Mi Mixem karcmentes...
...s nem tartottam vitrinben.
Napi használatban volt. Farzsebben.
A vételkor kapott edzettüveget most már illene lecserélnem... -
kelzsoca
félisten
A Xiaomi 2 év gyártói jótállást biztosít a hivatalos csatornákon keresztül értékesített telefonjaira.
Egyébként a userek többsége valóban már az első évben lezúzza a telefonját, kivételek persze mindig vannak, de aki nem vitrinben tartja, annak előbb-utóbb használatból eredő sérülések lesznek a készülékén.
-
joey04
titán
válasz
Milestone2 #33 üzenetére
hiába no. felnőtt a xiaomi. ennek legalább annyi előnye van, mint hátránya...
-
Hogyhogy 2 év gari van már nálatok nem rég írtad, hogy minek az úgy is összetörik a telót az emberek
A bl nyitás elvétele meg egyre rosszabb alternatívának teszi a márkát
3-4 hónap után mindig a frissítések után szabadultam a xiaomitól szoftvert még mindig nem tudnak írni -
Milestone2
nagyúr
Mókolással lehet, hogy itt is megoldható.
Nem tudom...
Én csak annyit tudok, hogy a menüben nem látom.Küldtem privátot egy videóval.
-
aelod
veterán
válasz
Milestone2 #99 üzenetére
Kár. Némi mókolással a R4x-ből is élő lehet varázsolni. A videó hangja javult?
-
-
ujvendeg
tag
Így ír a kolléga: "ideje volna újra a kompaktabb vonalra is pár készüléket kihozni." S hogy jelét is adja: van ilyen törekvés, megemlíti a Samsungot. Őszintén kíváncsi lennék rá, hogy a Samsung a Galaxy A3 2017 után hol és milyen néven rejtegeti korszerű és főleg ténylegesen kompakt készülékét? A kompakt és a "kompaktabb" úgy aránylanak egymáshoz, mintha két lánytestvér közül az egyik terhes, a másik terhesebb lenne.
Avagy az eredeti témánál maradva: pl. a Xiaomi Redmi 4X súrolta a kompaktság felső határát: az igazi kompakt telefonok hosszmérete 140 mm, vagy annál kisebb. Androiddal ebből a méretosztályból jó három-négy éve még volt választék szépen, igény pedig ma is lenne bőven; elég csak a minap lefolytatott, idevonatkozó szavazás eredményét megnézni. Android platformon, s értékelhető kompaktokat illetően a Sony tartja a frontot. Egy 147,5 mm hosszúságú telefont (Mi 9 SE) kompaktnak nevezni: elég érdekes. Mi a kicsi, mi a nagy? No hát, igen: a mobiltelefon és világa a viszonylagosság korának egyik igen kifejező jelképe: itt tényleg minden relatív.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomiról leválasztott brand első szériájának igazi belépő szintű készüléke. Legalábbis az árat tekintve. A képességeit figyelembe véve azért bőven nem egy vészmegoldásról beszélünk.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest