- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
YarisTS
csendes tag
Nekem még nem adta fel a telefon a rmx3085_11_a.24 frissítést, ami után lehetne jelentkezni a bétára.
A kamerán kívül szeretem a telefont, egy Samsung A80-at váltott.
-
Sajnálhatod - én megvettem annyiért (harmadik telefonnak), és nagyon bevált. Olyannyira, hogy eggyel előbbre fog lépni a szolgálatban.
Viszont azt nem igazán látom, hogy miért vegyek részt bétatesztelőként abban, hogy én is részese legyek az új szoftver finomhangolásának (az pedig nem vonz annyira, hogy elmondhassam, nekem már 12-es fut a telefonomon). Persze megértem, hogy van, akinek ez fontos szempont/kiváltság. -
janeszgol
félisten
Na, a végén még sajnálni fogom, hogy BF-kor visszamondtam az 50 ezres rendelést. (Bár itt töketlenkedett az Emag.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest