Realme 8-cal már lehet jelentkezi Android 12 Realme UI 3.0 béta tesztre

A Realme a 8-as modellre is elérhetővé tette a legfrissebb főverzióra épülő egyedi felhasználói felületét, lehet próbálgatni.

A tavaly bemutatott Realme 8-as széria alapmodellje kifejezetten jó ár/érték arányú készülék a száz ezer forint alatti árkategóriában (konkrétan 80 ezer pénz) és alsó középkategóriás készülék létére nemsokára Android 12-re és a Realme felületének 3.0-s verziójára válthat. A Realme UI a OnePlus és Oppo felhasználói felületének dizájnelemeire és testreszabhatósági megoldásaira épít, egyébként a brandtársak erősségeit és szerethetőségét maradéktalanul megtartva.


[+]

A legfrissebb főverzió és az arra épülő, frissített felhasználói felületet már a Realme 8 készülékeken is ki lehet próbálni, jelentkezni kell (Beállítások - Szoftverfrissítés - jobb felső sarok: fogaskerék - Próba verzió) és ha van még hely, megkapjuk a hozzáférést a nyílt béta verzióhoz. Ennek feltétele nyilván, hogy a készülék rendszerszinten ne legyen módosítva és biztosítani tudjuk 10 GB szabad tárhelyet. A korai hozzáférésű szoftver potenciálisan nem hibátlan, egyes harmadik féltől származó alkalmazások még nem biztos, hogy hibátlanul dolgoznak, úgyhogy a felhasználói adatokat és beállításokat mindenképpen helyezzük biztonságba.

Azóta történt

Előzmények

  • Realme 8 - az igazi nyolcas

    Volt már Realme 8 5G, Realme 8 Pro, de egyik sem volt különösebben izgalmas, vagy árazását tekintve kívánatos, most viszont itt a natúr Realme 8, ami a széria legjobb vétele.

Hirdetés