Új hozzászólás Aktív témák
-
NNME
csendes tag
válasz
Claptonic #1434 üzenetére
Nekem most a Koenigsegg Agerát 2x is 20%-os bónusszal adta. Először a Supercar Elites unlock során épp 10 ezerrel volt kevesebb pénzem mint kellett volna, vertem is a fejem a falba.. Aztán gyűjtöttem egy kicsit és megpróbáltam a Speed Demonsnál (Supercar Elites alatt levő sorozat) és ott is felajánlotta szerencsére a bónuszt így meg tudtam venni.
Javaslatom, hogy unlockolás előtt készíts egy cloud save-et, aztán ha nem adja be a bónuszt akkor töltsd le a mentést újra. Kis időveszteség, de működhet a bónusz következő alkalommal és akkor már megéri.#1435 Nálam semmi reklám, hirdetés nincs a játékban csak a kedvezményes autók tűnnek fel ritkábban
#1436 Ez milyen trükk? 2x lehet megkapni így az aranyat vagy fame pontokat?
-
fatorzs
tag
válasz
Claptonic #1426 üzenetére
Egészen pontosan, akkor kapsz kedvezményt, ha feloldasz egy "showcase" seriest és még nincs meg az adott kocsi. Előfordulhat, hogy egy adott ligában a második kocsit már feloldottad (valamelyik bónusz sorozatban), és akkor azzal meg tudod szerezni az első autót is 20%-al olcsóbban
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged