- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
Ohh, milyen kár, hogy azt már megvettem 3-4 héttel ezelőtt, mert összefarmoltam rá az aranyat a könnyített időszakban! Akkor sikerült megvennem a Zonda R-t, Agera R-t, meg a két RSR Porschet is. Már csak 3 autó hiányzik: az új Bugatti, a Veneno és a Toyota... Ezekre viszont először farmolok offline még vagy 2000 aranyat (kb ennyi hiányzik még), amíg még nem frissítik a Le Mans-i futamokért járó jutalmakat. Mert hiába van 8 millió R$-em, ha aranyat marha nehéz már szerezni ezen a szinten...
Azt sajnálom csak, hogy későn találtam rá erre a fórumra, ha még a 2.1 idején megtalálom, akkor haxoltam volna az 50 Gold-os buggal eleget a végéig. Most hiába vagyok 96%-os szinten, még mindig hiányzik kb. 2000 arany ahhoz, hogy 100%-ra meg tudjak csinálni minden szériát! Ez az utolsó 4% lesz a legnehezebb, leghosszabb, már közel 500 órányi játékidőt toltam bele eddig... -
l4ci
tag
A te adataiddal és az én tapasztalataimmal számolva úgy gondolom, hogy a FAME mennyiség a következő szintlépéshez a következőképpen számolható ki: aktuális szint * 1000.
Mivel Te 151. van, ezért 151 000 fame pont kell a 152. szinthez.
Én a 225. szinten vagyok, tehát tegnap már nem volt elég 7 db 30400 fame-et érő Ferrari futam, mert 225 000 fame kell hozzá. Pofonegyszerű számítás! Persze nem tudom, hogy 150 alatt hogyan számolja, de szerintem hasonló lehet ott is... -
Gyurma_13
aktív tag
Én a 108- ás szinten vagyok, de nekem 5 ferraris futamot kell mennem( 4+1/2), hogy szintet lépjek. Biztos, hogy 3 az a 3? Mondjuk én csak a napi bónusz első futamánál használom a 3 managert, a többinél csak a szerelőt meg a fame duplázó csajt, így több arany marad, R$-t meg úgy is annyit kapok, hogy több mint elég.
Pár hete, amikor még jobban kúszott a fame számláló, azt számoltam karácsonyra pont meg lehet az összes autó. Mondjuk akkor még a bugattival nem kalkuláltam, de most már elment nekem is a kedvem, csak megszokásból futok pár kört, ezek az újítások lelombozóak. Venni meg biztos nem fogok aranyat... -
Pompi
nagyúr
"a maradék 8 kocsi 4 890 aranyba kerül, 717-el rendelkezem, kicsit kiábrándító a két szám közötti különbség"
Eléggé. És vegyük hozzá, hogy mennyibe kerülne ennyi goldot megvenni. 1000 gold 27 ezer forint. Tehát a maradék 8 autó upgradek nélkül kerülne 135 ezer forintba. Enyhén szólva túlzó. Elég gáz ez az üzleti modell amit a játék köré kitaláltak. Szívesen fizetnék, hogy meg legyenek az autók én normális online versenyeken részt tudjak venni, de nem ennyit és nem úgy, hogy a time trialok tele vannak cheaterekkel.
Naponta meg nem fogok 6x 4 körös LeMansokat futni, főleg, hogy még azzal is teljesen elérhetetlennek tűnik 5000 gold. -
Sordoran
addikt
Kis javítás/kiegészítés a mai, utolsó szakaszról (kiemelve ami hiányzott):
1. Elimination - Mount Panorama - Minden assist off.
2. Cup - Brands Hatch (5 kör) - Mind a 10 ellenfél hátsó szélvédőjét betörni és beérni célba.
3. Endurance - Dubai (6.1 km) - Vezess 15 másodpercet pályán kívül és nyerj.
4. Cup - Le Mans night (2 kör) - Nyerj csúszás és pálya elhagyása nélkül. Traction control off.
5. Cup - Suzuka (7 kör) - Nyerj és mind a 21 ellenfeledet körözd le.Amúgy köszi a leírásokat, a szélvédő összetörős valóban így ment könnyebben, hogy elölről kezdtem. Első kör volt kritikus, ha akkor megvan a 2 kocsi, utána sima ügy (körönként 2 autót lehet betörni lazán, többért izzadni kell és mázli). És a javítás is jó tanács volt, bár én Le Mans előtt rányomtam már, így ment 4 perc alatt az utolsó kör.
-
biker492ccm
csendes tag
Az utolsó event végén nekiálltam megjavítatni az autót, majd folytattam tovább. Ekkor ugye lejátszotta a videót, majd beadta a kocsit. Amikor a garázsban ránéztem, akkor ott egy full gyári kocsi volt alap PR-rrel, a szervíz menüpont alatt pedig a javítást jelző állapotsáv villogott, ahogy ilyenkor szokott, és a hátralévő időt mutatta. Meg a tuning PR- t. Amikor letelt a javítás ideje, akkor meg ott figyelt a gyári kocsi. Szerintem nem kellett volna az event végén egyből elindítani a javítást, akkor talán megmaradt volna a tuning. Így meg kb. 500000 RS meg 100 arany bánta. Persze a felhőből visszaállítást bukom, mert az event végén azonnal mentettem...
-
-
Sordoran
addikt
Nos, mit ne mondjak ez a Drag race egy szívatós kör volt... Kb. 100 goldot vertem bele kocsiba (végén már idegből több tuningot is rányomtam egyszerre), folyamat állítgattam időt javítás miatt, hogy még ma be tudjam fejezni, meg 8 órás pénzes fejlesztés is rámenjen (így jár az aki egész nap szórakozik és 7kor ül neki játszani
), de csak meglett, főleg így túlfejlesztve. De inkább erre költök goldot, mint hogy átugorjam. Aki abban bízott, hogy ez jó kis gold gyűjtés azt el kell keseríteni, minden gold belemegy kocsiba, ha teljesíteni akarod az eventet.
Végén már félve néztem, hogy mivel jóval több mint 5 kocsit köröztem le, nem-e fog belekötni, hogy pont 5öt kéne, de szerencsére nem.És most retteghetünk a holnaptól.
-
NNME
csendes tag
most így csináltam én is ahogy leírtad, amikor szintet léptem és kiírta, hogy 25 arany a jutalmam, a continue-ra mentem majd kezdte lepörgetni az aranyat, azonnal kiléptem (home gomb, majd "kisepertem" a futó alkalmazások listából is), újra belépve viszont láttam, hogy nem írta jóvá az aranyakat. :/
viszont a managerek és a bónusz is megmaradt és a pénzt és a fame-et is jóváírta. -
Pompi
nagyúr
Ez esetben köszi
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Más. Ez részben volt már téma, ugye eddig is növekedett a szintlépésekhez szükséges fame pontok száma, de most elég látványosan változtattak rajta, számunkra negatív irányba, 15 ezer fame pont és alig megy arrébb a csík
-
Gyurma_13
aktív tag
Szia!
A ferraris frissítés óta van ez, hogy nem kell várnom az időfutamoknál, bármennyiszer engedi a versenyt.
A 28.-i frissítést nem töltöttem még le. iPad minin játszom, csalások nélkül.
Azt hittem ez az új frissítés egyik velejárója, de az ismerősöknek még mindig megvan, ezért is jöttem ide a fórumra, hátha valaki másnak is ez lett.Plaszy:
Nekem is az a frissítés van fent, de egyelőre örülök ennek a bugnak, ha ez az, mert legalább így tudom javítani az időimet, van ahol a top500-ba becsúsztam, mert volt lehetőség probálkozni -
Pompi
nagyúr
Mercedes SL 65 AMG Black Series a Prestige PowerMatch szériába illetve a Grand Tourer Supremacy szériába kell.
Amúgy érdekes ez a kedvezmény rendszer most a héten. A heti 40% off akció a Nissan JR GT-R-re van a héten, gondoltam is, hogy fasza még egy olyan autó akicóban ami már megvan. Erre tegnap egyszercsak bedobta az Audi R18-at 50% off-ban, 4 milla helyett 2 milla, még jó, hogy volt pénzem, mert pont erre hajtottam. Akartam is kérdezni, hogy ez ilyen egyedi akció lehetett, vagy másnak is bedobta? Mert pl. nálam ezt a Mercedes SL 65-öt nem adta.
-
l4ci
tag
175 - 32 GOLD
200 - 35 GOLDHa így megy tovább, lassan már 40 GOLD-ot fogok kapni szintlépésnél. Viszont azt vettem észre, hogy egyre több FAME kell egy szintlépéshez, mintha szépen fokozatosan növekedne a következő szintlépéshez szükséges mennyiség. "Régen" elég volt 10 db 5800-at érő Suzuka, most meg már a 2 db 30400-at érő (duplázóval) Ferrari Le Mans se elég a szintlépéshez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Építő/felújító topik
- Netfone
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- DUNE médialejátszók topicja
- Magyar az űrben
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest