- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
-
Hirdetés: Note 10+ Uv ragasztós fólia és 2db gyári tok
Teal'C értékelést adott Sanyaboy2 számára:
Minden rendben ment részéről, én hibáztam a csomagfeladásnál egy kicsit. Ajánlom mint vevőt!
Sanyaboy2 értékelést adott Teal'C számára:
Mikor kiderült megveszem a motyót, arra hivatkozott hogy nem tudja feladni mert elutazik -majd csak egy hét mulva,amikor hazajön. Mivel a FUTÁRSZOLGÁLAT-mégegyszer: FUTÁRSZOLGÁLAT csomagfelvevö helye nem esik utba neki . Oké.....Kértem hogy postázás elött küldjön képet a cuccról a dobozábol kivéve is, és irjon ha feladta. Képet nem küldött csak irt hogy feladta. POSTÁN . mégegyszer. POSTÁN . Ami minden utcasarkon van -kis tulzással.Úgyhogy se nem rugalmas se nem gyors. Föleg hogy 5 darab dobozos terméket vettem , de hogy spóroljon 50 ft ot a feladás dijból 3 egyforma terméket beletuszkolt egy dobozba .Magyarán 2 termék gyári dobozát kibaxta a picsába-meg se kérdezte hogy kell-e jó e igy-semmi. Igy nem tudom tovább adni-eladni . Erre azt irta hogy hát nekem nem kelett volna nem akartam az elején . Ja nem . de csomagba adta az 5 terméket ugymond nem adott el csak kettöt. Kifizettem ,erre rendezkedik kibacik az emberrel . Azzal jön nekem hogy ugyse akartam . Meg hogy ö engedett az árból. Hogy ez hogy jön ide nem tudom -nem tartottam pisztolyt a fejéhez.
Szerencséjére a tokokkal amiröl nem küldött képet kérésemre sem - semmi baj . De ez a link ügymenet nem ér pozitivat. Föleg hogy még ö probált magas c-n hápogni nekem privátban mikor számon kértem. UGYHOGY EZ EGY NAGY NEGATIV -és le is tiltottam . Nem vagyok rá kiváncsi a jövöben és venni sem fogok töle semmit. Nem megbizható, link! Messzire kerülendö!!!!!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- VR topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Ingatlanos topic!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged