Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
Megjött a Func MS-3
Olyan mintha a kezemhez öntötték volna...
-
Locutus
veterán
válasz
Synthwave #52 üzenetére
Nincs annyira kedvem erről vitatkozni, mert úgyse jutunk sehova vele
Te úgysem fogsz leszállni a 10% által megfogalmazott igények hangoztatásáról, nekem meg úgyis röhejesek maradnak ezek az alaktalan mini egerek, mint a salmosa, és társai. Abból nekem 4 kéne a tenyerem alá -
Locutus
veterán
válasz
Synthwave #50 üzenetére
Én ugyan vissza nem térek ebbe a világba, elég volt nekem az a 15 év. Már akkor sem értettem egyet ezekkel a dolgokkal, most sem fogok.
A legtöbb magát progémernek nevező egyén azért nem váltja le az egerét, mert ha azzal megy, akkor járt utat járatlanért minek hagyjon el. Innentől meg egyenes következmény a drágább dolgok szapulása. Csakhogy egy egérnél a mutató preciz mozgása nem minden. Az ergonómia, programozhatóság, állítható dpi, kényelmes görgetés, stb mind mind előbbre való dolgok az emberek 90%-ának. Mivel ugye mára az emberek 90%-a casual gamer, ahogy te szereted nevezni (és ez sajnos pont a progémer scene hibája, de ebbe nem megyünk bele itt és most).Nem kell kisarkítani a dolgokat 25ezer feletti egerekre. 5-25 között is bőven van jó választás, ami szebb, kényelmesebb, ergonomikusabb hétköznapi használatra, mint bármelyik pro cucc. Én is végigmentem az összes intellimousetól kezdve a kezdeti a4techek-en át egészen a comfort mouse, deathadder, m8000x, mx518, g400 soron. Az 1.1 pl egy állati rossz minőségű egér, akármilyen precíz legyen. Akárcsak a comfort mouse, de még a deathadder is kritikán aluli volt ergonómiára és minőségre nézve is. Innentől meg aztán olyan pontos lehetett amilyen akart. Az mx518 meg céges környezetben nagyon bevált cad/cam-re, mert kényelmes, az utódja is a g400 lett most, itthonra viszont játékra eszembe se jutna. Az m8000x sokkal jobban használható nála játékra, a fogása, gomb-elrendezése miatt. Az MS-3 meg még pluszba alá is támasztja két oldalt az ujjaimat
De menjünk át nyugodtan konkrétumokra, hogy miben mi a rossz, de a progmémerek szűk, és egyre szűkebb 10%-ának igényeit ebből nyugodtan hagyd ki. Az igényeik java része úgyis csak szőrszálhasogatás, multi játékokban a mai napig sokkal komolyabb gond a ping, lag, latency, és társai, mint hogy az egered 10mm húzásra 10mm-t megy e, vagy 11-et.
-
Locutus
veterán
Én értem hogy ők megmaradnak a beváltnál, de ettől még mások haladhatnak a korral.
Kiváncsi lennék egyáltalán közülük hányan próbáltak ki bármi mást tartósabban. Gyanítom elég szegény lenne a repertoár.
-
Locutus
veterán
Sokáig szemeztem én is az ouroborossal de aztán "szerencsére" lehúzták külföldi tesztekben a minőségét, meg a kényelmét. Talán jobb is mert 127 euro igen sok érte.
Aztán bemutatták a func ms-3 egeret. 80 euróval még a türéshatáron belül van, és sokkal profibb az ergonómiája. Szal már úton is van egy :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest