- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Én megvettem a Fiesta Runt, és ahhoz képest az irányítás ebben maga a katasztrófa. Egyszerűen nem tudja megszokni a kezem ezt a fajta irányítást. Jó, a Fiesta Runba is sokszor idegesítő hogy nem áll meg a karakter, de legalább egyszerű az egész mint a faék. Ez már szerintem túl lett bonyolítva.
-
BoneDragon
veterán
Szerintem az irányítás katasztrófa. Én ha telefonon játszok, nem rágörcsölni akarok, hanem élvezni... 1 óra játék után dobtam el a telefont.
-
isti215
tag
Én is tolom pedig nem szoktam telón játszani.
Este a legjobb 😀
-
Narxis
nagyúr
válasz
WhiteWalker #20 üzenetére
Akkor 2 kézzel kell játszani.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
WhiteWalker #20 üzenetére
Köszi. Most nagyon nagyot nevettem!
-
Xaels
félisten
A 2. részt nem akarja a drágalátos UBI portolni? Ugye az full 3D-s volt és már 16éves múlt. A hardvereknek kisujjból vinnie kéne, ehelyett ilyen kiherélt szaladgálós-IAP-os fosokkal lepi meg a klasszikus játék rajongóit...
-
Normi™
őstag
Teljesen korrekt,az előző résszel igp-vel játszottam,visszaadta a 90-es évek hangulatát.Ezt is bevállalom simán.Még egy jó felújított Cool Spot kellene meg az ígért Giana Sisters meg esetleg egy új Prehistorik és el is lennék.
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi a bemutatót.
-
válasz
Carbonado11 #13 üzenetére
-
Carbonado11
tag
Hát ja! A @-om kivan ezzel a sok erőltetett, futós fossal! Ugyanennyi erővel kiadhattak volna egy klasszikus mászkálóst! Gyönyörű grafika, ötletes pályák... Aztán agyoncsapják ezzel a retardáltaknak való irányítással! Még jó, hogy nem egyetlen gombot kell nyomogatni az egész játékban! Ha egy félhülye autista elkezdené nyomogatni, meg símogatni véletlenszerűen, akkor is végigfutna a karakter a pályán... Ejha! Micsoda kihívás!
-
TaylorPro
addikt
Pont tegnap raktam fel az újonnan beszerzett Nexus 7 2013-ra. Tényleg szép és hangulatos játék.
-
Beri78
őstag
hibátlan játék - Vita-ra!
-
richie8
csendes tag
Egyedül a túl sok idővel van bajom ami a tojások kikeléséhez kell, ezt leszámítva el lehet lenni vele. Galaxy A5-ön minden probléma nélkül elfut.
-
reap3r
aktív tag
válasz
takacsbotond #6 üzenetére
Az ubisoft nem az optimalizáslásról híres
-
takacsbotond
őstag
Ekkora optimalizálatlan fost!
LG G2-ön egyfolytában kidobál.... -
Blyan
félisten
Jóféle, el lehet lenni vele.
-
Dominó85
addikt
Nálam ott megbukott, hogy NEM áll meg a karakter. Ez így már megint egy
qrvaoldal nézetes "temple run klón". Nem igaz, hogy nem tudnak végre egy normális általad irányítható Rayman-t kihozni. Hja bocs, akkor abba feleslegesek lennének az in-app-purchase cuccok.Qrva anyjátennek a sok pénzéhes b*zinak... Szánalmas. -
Werkly
őstag
Tényleg szép a grafika és mellette szórakoztató is. Air 2 gépen bejön nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged