Hirdetés
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naughty9011
tag
Pontosan ezert szabadultam meg en az Android vilagtol ugy ahogy van, Nexus 5som popecul ment meg minden, de ahogy kellet valami mert elotte wp-m volt vagy nem volt vagy crashelt stb, aztan a legnagyobb gondom a navigacio volt ezert megis szabadultam tolle, toltottem ra egy csomot , meg android fan baratom kuldozgette az ilyen navigacios appokat de szartse ertek , vagy fizetosek voltak (1 hetig ingyen navigalt, aztan meg fizess) de ugy is akadtak ki stb, nekem wp utan az android bonyolultnak tunik sok felesleges csecsebecsevel widget stb , ezeket 5 percig elveztem es annyi, de vegig ereztem hogy nem stimmel valami, es sok dolog volt ami nem volt androidon es wpn igen , komolyan mondom androidon nincs egy normalis youtube kliens, a hivatalossal ha kilepsz mashova akkor bezarult, wpn a mytube millioszor osszecsomagolja az androidos youtubeot. Szoval en megvettem az aktualis csucsot az Androidbol es nem erzem azt , hogy en kenyelmesen tudnam hasznalni, ellentetben a wpvel, ami jo hogy nem csilli villi stb , de ott jo ahol kell es nemis olyan csunya meg unalmas ha van egy kis kreativitas benned, nah de mind1, mindenki azt vesz amit akar(vagy ami a havernak van)
PEACE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest