- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
válasz
Oppenheimer #39 üzenetére
Mondjuk ott valóban van rá esély, bár 1+1-en már most is elérhető a legtöbb ilyen funkció, épp tegnap láttam, 36 másodperces záridő is lehet, nem semmi.
-
Danny365
őstag
válasz
Oppenheimer #34 üzenetére
Én beszéltem már pár fejlesztővel (CM-essel is, anno a Camera FV-5-ös csókának is írtam), nagyon ezzel nem lehet mit tenni; amíg a gyártó nem biztosítja hozzá a drivereket, addig nemigen lehet működésre bírni a dolgot. Ember legyen a talpán, aki az egész camera HAL modult újraírja (értsd: nem fog megtörténni).
Ami jelenleg legacy device (ergo semmilyen szinten nem támogatja az új API-t), az valószínűleg az is marad. Talán az új telók, amik alapból Lollipoppal jönnek, majd rendesen működnek ilyen szempontból. Vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A GD Software fejlesztése az új lollipopos kamera API-n alapszik, és a kompatibilis készülék előtt megnyitja az utat minden kézi beállítás használatára.
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest