Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Nekem is XBMC fut rajta, van mind a kettő, raspbmc és openelec is. Nem volt nehéz a telepítése, némi fórumolvasás szükséges mindössze hozzá, nagyon jó és részletes leírások vannak. A filmlejátszással hasonlóan pozitív tapasztalataim vannak, mindent visz tökéletesen. Nekem NAS-on vannak a filmjeim (a nappaliban lévő "nagy" XBMC is onnan játszik le) és nincs gond a hálózati lejátszással. A Raspbmc-ben kicsit lassabbnak tűnik a felület, de egyáltalán nem zavaró. Messze jobb, mint a drága pénzen vett médialejátszók.
Rengeteg kiegészítő is van hozzá, és most egy 2x16-os LCD-vel internetes rádiólejátszót csináltam vele, döbbenet mennyire egyszerű volt, minden adott hozzá, csak keresni kell egy kicsit a neten. És messze olcsóbb, mint egy hasonló gyári készüléket megvenni.
A legnagyobb előnye, hogy gyakorlatilag végtelen a lehetőségek tárháza, és óriási felhasználói- és ezáltal tudás bázis van mögötte, és persze a gyártók is ráugrottak, iszonyat mennyiségű kiegészítő van hozzá. Szerintem aki kicsit is járatos az informatikában, annak már érdemes elgondolkodnia rajta, garantált sikerélmény.

szerk: a médialejátszókhoz nem kell 4GB-os SD, a 2GB-os is elég, azt már aprópénzért utánad hajítják, tényleg érdemes minden rendszerre külön SD-kártyát dedikálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2022.07.04.) 81 ciklusos 98% akku
- Yamaha FG700MS Akusztikus Gitár
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest