Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
faragobence
csendes tag
Ez is nagy klasszikus, nem tudom linkelte-e már valaki.
GZA-liquid SwordAmúgy én odavagyok a mostani magyar underground hip hop-ért. Bankos, Nks, Norba, Kezdet, Steve, Barbárfivérek, Bigmek.
Belinkelek kettőt, amik most a kedvenceim:
TheShow közr.Nos'Chez, SuppahAmúgy mindkettő számnak szerintem elég minőségi klippje van.

Aztán a magyar underground hip-hop klasszikus az Idő Urai. Hányan ismeritek?
Mondjuk ez : Idő urai -
Runner_fxr
addikt
válasz
audi100td
üzenetére
House Of Pain az a banda akiket 14 éves korom óta hallgatok nagy szeretettel!
Cirka 16 éve.Pár kedvenc szám:
Back From The Dead -
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
válasz
Runner_fxr
üzenetére
nalam detto ugyanez volt mar többször is, probaltam meg daily motion-t, ugyanugy szivas

-
Runner_fxr
addikt
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Honnan a fenéből tudja a you tube, hogy ez milyen zene? Feltöltöttem ezt a 2 számot mert nem volt fent de nem elérhető Magyarországon. Még a nevét is rövidítve írtam be.
-
Runner_fxr
addikt
-
audi100td
nagyúr
klasszikus:
-
alarife
csendes tag
válasz
.bableWes
üzenetére
ha már Eazy
a Str8 off tha streetz of muthaphukkin compton albumot anno eredetiben vettem meg és a "muthaphukkin" írást mint a sorsjegyet te kapartad le, csak kis csemege

no meg aki hagyománykövető: Game
ill régről brutál underground by smiffnwessun
-
.bableWes
őstag
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
-
Runner_fxr
addikt
Tegnap elkészítettem egy kis összefoglalót az általam kedvelt elektronikus zenékből. Majd még folyamatosan bővíteni is fogom, de egyenlőre még engedélyre vár.
Tényleg mennyi az átfutási ideje egy ilyen engedélyezésnek? Már tegnap délután óta engedélyre vár. -
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
-
peetmaster
senior tag
-
Runner_fxr
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Készül a cikk, Trance, House, Techno 90' címmel. Szerintem holnap felrakom, tegnap este egy csomó régi zenét előkerestem, mert már mindegyik előadóra én sem emlékszem, és elég szép kis mennyiség jött össze, nagyja fent is van youtube-on de ami nincs azt majd feltöltöm.
-
adalbert1
veterán
válasz
audi100td
üzenetére
Hát a Keep Ya Head Up nem igazán illik bele a szokásos hangzásvilágába, de ettől függetlenül jó zene, a másikat nem is ismertem
, de tetszik.Ti hárman pl. szerintem legalább hússzor több előadót ismertek ebben a műfajban, így mindig van valami újdonság a topicban.

.bableWes: Eminemtől nekem utoljára a Marshall Mathers albuma tetszett (illetve arról pár zene), ott még úgy tűnt hogy tele van érzelmekkel (mondjuk főleg gyűlölettel), ez pl. a kedvenc zeném tőle The Way I Am
Egy kis euro-rap
: Black Attack - Bang BangIll. egy magyar zene: Firma - Showhaizay
Runner_fxr : erre a trance és deep house vonalra én is kíváncsi lennék, anno leragadtam kb. a Dream Dance válogatások szintjén (mondjuk ezeken is volt pár zene amit a mai napig meghallgatok).
Én is sokféle műfajt szeretek/hallgatok, pl. rock, metál, klasszikus zenék, de ezek mellett simán megfér egy Kraftwerk, Vangelis, Enigma, Prodigy, Falco is.
Itt is az a legnagyobb probléma hogy egy élet kevés megismerni az összes jó előadót. -
audi100td
nagyúr
válasz
Runner_fxr
üzenetére
na, akkor hajrá

-
Runner_fxr
addikt
válasz
audi100td
üzenetére
Már egy ideje gondolkozom rajta, hogy elindítok egy olyat is. Egy amolyan felsorolás jelleggel, az akkori kedvenceim közül. Bár szerettem azokat a zenéket is, de közel sem ismerek annyi előadót mint a Rap és Hip-Hop háza táján! Azért akad pár. És aki akarja majd kiegészíti.
Most, hogy így jobban belegondolok elég sokat ismerek, csak össze kell szednem a gondolataim meg előkeresni pár régi albumot.

-
audi100td
nagyúr
válasz
Runner_fxr
üzenetére
"90-es évekbeli house, trance, deep house zenéket a mai napig szívesen hallgatok! Azok a zenék is megérnének egy ilyen topikot."
Irhatnal ezekröl is egy összefoglalot
, alapjaban veve nem all tul közel hozzam a stilus, de van ami tetszik, viszont alig ismerek elöadokat. -
audi100td
nagyúr
válasz
Runner_fxr
üzenetére
"Bizonyos zenékre meg kell érni. "
ez igy van
a nagy resze annak amit most hallgatok, 14-15 evesen tuti nem jött volna be es ez egy örökke tarto folyamat"rap zenéből szinte kizárólag gangsta rappet."
ez nalam is igy volt, illetve olyan 18-20 eves koromig lecsillapodott, ma mar nem igen szeretem ezt a stilust, de neha azert meghallgatom, sok fele rap van amit korabban imadtam, ma meg inkabb mar csak nosztalgiabol veszem neha elö
-
Runner_fxr
addikt
válasz
audi100td
üzenetére
Hát sajnos röpül az idő, most 30 vagyok. Pedig mintha tegnap lettem volna 18, bár szerencsére fizikálisan most is kb 18-nak érzem magam.
A zenei ízlésem nekem is sokat változott az elmúlt években. Bizonyos zenékre meg kell érni. Ha visszagondolok 20 éves korom körül milyen zenéket hallgattam, rap zenéből szinte kizárólag gangsta rappet. Pedig van millió más stílus is ami szintén nagyon jó. Az Oldschool RnB-t pl nagyon szeretem, régebben meg sem hallgattam volna pl egy ilyen számot, vagy egy ilyet, esetleg ilyet. Na ezt meg aztán semmiképp, pedig hatalmas zene! 
-
audi100td
nagyúr
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Hm, akkor te joval idösebb lehetsz nalam
, en is altalanosba kezdtem, olyan 12 lehettem amikor ratertem a hiphopra, illetve kialakult a zenei izlesem, ami persze azota is folyton valtozik illetve finomul. Nalam a többi zenei stilus valahogy hosszu evekig teljesen kimaradt, haverokkal mar mar örült modon csakis rappet nyomattunk, ugy 3-4 evvel ezelött kezdtem csak nyitni mas müfajok fele, pl. jazz, raggae es kisebb mertekben elektronikus es magyar nepzene, de ezekben a stilusokban meg mindig tul keves elöadot ismerek. -
Runner_fxr
addikt
válasz
audi100td
üzenetére
Én 92-ben kezdtem el rappet hallgatni. Ice-T volt talán az első amit hallgattam. Amikor általános iskolába jártam a 90-es évek elején, akkor egy suli buli úgy nézett ki, hogy Naughty by Nature, Ice-T, Ice Cube, Zhane, Salt N Pepa, Monie Love, Kriss Kross, Cypress Hill stb. 97-ig csak rappet hallgattam, majd 98-2002 között volt egy pár éves kilengésem az elektronikus zene irányába. Majd 2001-2002 körül ismét vissza a rap-hez és azóta is csak az megy nálam. 2000-es évek elejétől akárcsak a rap és hip-hop az elektronikus zene is felhígult és gagyi lett. 90-es évekbeli house, trance, deep house zenéket a mai napig szívesen hallgatok! Azok a zenék is megérnének egy ilyen topikot.
-
.bableWes
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
uristen. szerintem ez a heavy d megy a kocsiba. ezekröl én miért nem tudtam eddig?
-
audi100td
nagyúr
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Jaja, de maig csak lesek milyen oldszkul underground elöadokat linkelsz
, nagy reszükröl nem is hallottam, nekem ezek elegge kimaradtak. En olyan 99-2000 körül kezdtem el rappet (=zenet
) hallgatni, az akkori aktualis ismertebb elöadokkal, csak utana indultam visszafele a gyökerekig. -
.bableWes
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
minden elismerésem a tiétek!

-
audi100td
nagyúr
-
Runner_fxr
addikt
válasz
.bableWes
üzenetére
Ja a Top Quality nem rossz.
Egy régi nagy kedvenc, Heavy D.
Heavy D & The Boyz - Blue Funk
Heavy D. & The Boyz - Sex With You
Heavy D & The Boyz - Nuttin' But Love
Heavy D & The Boyz - This is your night
Heavy D & The Boyz - Black Coffee
-
audi100td
nagyúr
válasz
Runner_fxr
üzenetére
fasza ez a Put Down The Guns

legdurvabb a stevo

-
.bableWes
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
a top quality nagyon bejön.
én a klasszikus rokkot szeretem még. amik mentek anno a sláger rádion. meg imádom még az eddát, republicot és a többi magyart.
de a rapp az igazi
-
Runner_fxr
addikt
válasz
.bableWes
üzenetére
Én pl régen még az elektrónikus zenéket is szerettem, úgy 2000-ig bezárólag. De nagyjából a hip-hop al is így vagyok.
Szerintem ezek a jó Underground zenék, bár lehet nem mind Underground!
Mic Geronimo - It's Real (Shit's Real)
Top Quality - I Can't Hear You
Mesanjarz Of Funk - Messenger Of Funk
Tucka Da Huntaman - The Hunt is On
Ghetto Dwellas - The Ghetto Dwellas
Nikki D. "Daddy's Little Girl"
-
.bableWes
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
igen-igen. nézem rendesen és hallagtom is öket rendszeresen. jo, hogy rátaláltam

-
audi100td
nagyúr
válasz
Runner_fxr
üzenetére
ja, en is sokat müvelödtem itt, sok zenet linkeltetek amit nem vagtam

tökre jo hogy van ez a topik, meg durvan kinötte magat

-
audi100td
nagyúr
mekkora egy allat mar a rock

-
audi100td
nagyúr
-
.bableWes
őstag
válasz
adalbert1
üzenetére
hát igen a régi zenék számomra felbecsülhetetlenek. azoknak még volt értelmük, beszéltek a zenék. a mostaniakkal mondjam mi a szitu?

2pac-et nagyon szeretem. a kocsiba 70%ba 2pac zene megy. az ö zenéje ment mikor összecsuktam a kocsit is 2pac - breathin
imádom öket. a changes is nagy kedvenc az is megy szinte minden nap
audi100td: nagyon ritka. maximum eminem...
-
audi100td
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
Tenyleg idöigenyes, ez igaz, mondjuk en haverok altal is hozzajutok uj cuccokhoz, vagy youtube-on is ra lehet akadni veletlenül. Persze a 90-es eveket mar nem kapjuk vissza, az volt a hiphop fenykora.
ott van ez a dwellas

2pac-töl nekem ez a kedvencem: Keep Ya Head Up meg ez mert olyan egyedi
: smile -
adalbert1
veterán
válasz
.bableWes
üzenetére
Én újabb zenéket nem igazán hallgatok, de tény hogy régen nagyon jó zenéket készítettek.
Ez is nagy mainstream sláger volt, de nekem a mai napig tetszik:
Xzibit - Paparazzi
Tupac 1 hete lett volna 40 éves, legnagyobb posztumusz slágere: Changes - ez is hiába az egyik létező legpopulárisabb zene a mai napig szívesen hallgatom.audi100td: nekem a legnagyobb problémám az hogy pl. a minőségibb underground cuccok felkutatása rengeteg időt felemésztene (főleg hogy itt a topicban is volt olyan linkelve ami csak kazettán jött ki), így pont jó a topic hogy itt tágítsam a látókörömet.
Ez is nagy zene volt:
The Dwellas - Ready to Rock -
audi100td
nagyúr
-
adalbert1
veterán
válasz
.bableWes
üzenetére
Emlékszem még mikor ez a szám új zene volt
, akkor kb. a csapból is ez folyt.
De hogy on legyek:
Gang Starr - Full Clip -
.bableWes
őstag
nem valami hüü de régi de olyan a stilusa. mikor elöször meghallottam a rádioban azt hittem valami nagy 80's es zene aztán mégse.
nagyon bejövös [link] -
.bableWes
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
uram istenem meddig keresetem ezt a zenét. nagyon köszi

-
audi100td
nagyúr
-
Runner_fxr
addikt
Ez nagyon nagy kedvencem! Domino - Ghetto Jam
-
Runner_fxr
addikt
-
Runner_fxr
addikt
-
Runner_fxr
addikt
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
-
Runner_fxr
addikt
-
Runner_fxr
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az a lényeg, hogy most megtaláltad!

-
audi100td
nagyúr
Speeedfire: hat ja, van mar miböl valogatni

-
Speeedfire
félisten
Úr isten! Eddig ezt a topicot miért nem láttam még?

Respect miatta!
-
Runner_fxr
addikt
-
.bableWes
őstag
Ice Cube - Today was a good day
klasszikus de szerintem az egyik legjobb lazulos zene
-
audi100td
nagyúr
válasz
Runner_fxr
üzenetére
jah es raadasul 2009-es

en mar egesz nap ezt pörgetem

-
Runner_fxr
addikt
válasz
dagobertpoci
üzenetére
Ez a Nigga biztos,hogy nem normális, de stílusos zenét csinál az biztos!

-
NY_A
őstag
-
dagobertpoci
csendes tag
-
dagobertpoci
csendes tag
VCR - én ezt hagyom itt

-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
-
NY_A
őstag
Kurupt - On Site
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
-
alarife
csendes tag
-
Runner_fxr
addikt
-
Runner_fxr
addikt
-
audi100td
nagyúr
-
alarife
csendes tag
-
audi100td
nagyúr
-
Runner_fxr
addikt
-
Runner_fxr
addikt
válasz
peetmaster
üzenetére
-
peetmaster
senior tag
Wreckx-N-Effect - Rumpshaker Óriási zene!

-
Runner_fxr
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de tetszik.
:
, alapjaban veve nem all tul közel hozzam a stilus, de van ami tetszik, viszont alig ismerek elöadokat.
a nagy resze annak amit most hallgatok, 14-15 evesen tuti nem jött volna be es ez egy örökke tarto folyamat