Aktív témák
-
ontheground
tag
Az előző hozzászólásom írása előtt számoltam ki a fenti értéket, és azzal mutatta azt, hogy lelkes újonc. most megjavult, de holnap lehet visszaáll megint, én is gondoltam erre, amit írtál, de nem ez az ok sajna, annál már több a különbség a 100-as kritériumtól, hogy ez befolyásolja.
Ndruu: lépegetek, ha nem akarok akkor is, asztali PH-n például be sem tudok lépni a https óta, mindig belép és visszadob a login oldalra. cookie törlés se oldja meg. hardverapron meg belépek a ph-n is szépen belépve maradok. mobilon meg megy a login
köszi a segítséget mindkettőtöknek, megpróbálom az adatmódosítást akkor.
-
ontheground
tag
Sziasztok. A saját számolgatásom és a rangkalkulátor szerint is kvázi-tag rangban kéne lennem, de hol abban vagyok, hol visszarak a rendszer lelkes újonc rangba. Kombinált hozzászólásszámom 122.4., a kategória alsó határa pedig 100, így nem értem a dolgot.
Aktív témák
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest