- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
Sajnalom ha csalodast okoztam,de tenyleg
Amugy mint nem egyszer mondtam mar pld HTC ugyben is es itt is most en a Xiaomiert harangszom- mint Xiaomi tulaj mellesleg- es nem ellene!
Ha majd tobben is ugy gondolkodnak mint te, ha majd leszarjak a debil tarsadalmi elvarasokat es szakitani fognak a torz"hagyomanyokkal", akkor ott nem lesz mar tema a "Pocophone" jelenseg, mivel eleve nem lesz olyan.
Mindegy ki milyen teloval erkezik, mindegy kinek mennyibe is fajt, nem lesz kerdes. Ez meg vizio, de remelem oda tartunk.valaholKerdes csak az, mikor erunk majd oda? Mikor most a jelenben csaladtagom munkahelyen kotelezoen ajanlott lett mindenkinek a ceges iPhone, o pedig egy Honor 10-et szeretne, (most is Honorja van), mert nem jon be neki eleve maga az IOS, nem jon be neki az alma vilaga stb.De mivel ez nem kivansag musor. Tudom mindenkinek ez legyen a legnagyobb gondja, de ez az oldal eppen errol szol....szoval ha majd mindenhol szabadabban ertelmezzuk es jeloljuk ki a hatarokat, elnezobbek, toleransabbak leszunk egymas irant mindenben - na arra mondom majd azt, hogy Megerkeztunk.
50 ev es ott leszunk😐Valtoznak az idok, az emberek, jonnek az uj generaciok mennek a regiek.... Nehany oskovulet marad mutatoban. Nem konnyu de el kell fogadni a rohadt ido mulasat es a valtozast, meg ha nem is mindig pozitiv, sot...
Amig kicsit is inspiral, kikapcsol stb azert nem kene talan itthagyni....
pusszycat
+1
😉[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Tűzbe merném tenni a mancsom,h van köztetek vagy 10 év kor különbség,ezért látjátok másképpen a dolgokat. Az ember változik és mindig más a fontos. Én sem nézek már mesét, pedig régebben szerettem...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Graphics
Jómunkásember
Én a társadalmi elvárásokat pont leszarom. Magamnak megfelelek, az pont elég nemhogy még f.szoskodj a Jóskás hülyegyerekeknek
NEm ülök fel a hülyeségvonatra Az meg megintcsak magyar mentalitás, hogy a névválasztáson ennyire rugózni kell..
Amit sajnálok: Hogy téged nem ilyennek ismertelek meg a fórumon. De ez már csak ilyen...
Őszintén : A Xiaomi neve hamarabb ébresztett kétséget szerintem, max ajánlások révén volt ismertebb.. A Huawei is így volt anno.
Na már most, egy Pocophone by Xiaomi nem egy elb.szott ötlet szerintem.. Ja, majd a számok megmutatják.
Az biztos, hogy az itteni fórumra már nem lehet alapozni, pár éve teljesen jó szakmai közösség volt, ma már olyan hígfos, hogy hihetetlen...
Sokat gondolkoztam, hogysmint fogok kikopni a fórumról, de úgy, hogy megutálom a "közösséget", annak hiányát.
[ Szerkesztve ]
2024: https://cdn.rios.hu/dl/cnt/2015-12/124496/torvalds.jpg
-
judas13
addikt
Egeszsegedre majd hozza!!😁
Itt mi talan jobban is tudjuk,latjuk,h Mo-on milyen tarsadalmi elvarasok, jo vagy rossz beidegzodesek vannak tetszik,nem tetszik- egyes statuszba emelt markaknak, muszaki termekeknek. Ne is menjunk mashova csak a sajat hazunk elott soprogessunk. Egyaltalan nem mondom, hogy ez jo - sot nyilvan nem az.
De jelenleg ez van.
Jelenleg a nevetseg, a lesajnalas, a kozonyosseg, az ertetlenseg targya lenne (a megfelelo szo alahuzando v meg kiegeszitendo) egy ilyen pokofon storyval bejelentkezni barhol is.(kikeve a Te ismerettsegi korodet).Nem tartunk meg ott a fejlodesben, hogy teljesen erdektelen legyen kinek milyen kutyuje van, ki mennyire (nem) arcoskodik vele. Nyilvan inkabb a fiatalabb generaciokra ervenyes inkabb ez, de ha mar a " japanoknak teljesen mindegy, hogy milyen telefonjuk van csak egy a lenyeg, hogy az iPhone legyen"(ideztem egy Japanba szakadt magyar vloger nyilvan sarkitott meglatasat a temaban), akkor meg van idonk felnoni a pokofonokhoz es tarsaikhoz egyarant.
Ja, es em leszunk egy tarsasagban tuti igy meg ha akarnalak sem rohognelek ki-meg amugy sem
A nev valasztas meg amugyis hamar kiderul majd,hogy mennyire is volt jo.A szamok magukert fognak beszelni pro es kontra egyarant...
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Erre szoktam mondani, ha valakinek olyan társasága van, ahol a telefon neve a "menő"... Az szarja össze magát.
Nagy lehet a baj, ahol ez társadalmi prioritást élvez, hogy mi egy termék neve.. Nagy a baj. Szelektálj
Hát előbb akkor még egy önálló tudatra ébredés ráfér arra az emberre, aki ez alapján választ....
Én venni fogok egy ilyet, viszont ha véletlenül kiröhögsz, mert milyen a telefonom, lehet hogy én is hasonlóképp fogok rá reagálni... Mert pont lesz.rom
Ez egy Xiaomi készülék , és jónapot... A név pont mindegy. Nekem, neked meg nem, HA-HA. Lehet kicsit túl van misztifikálva ez a név dolog, nem gondoltad még?
[ Szerkesztve ]
-
Ricco_hun
senior tag
Sziasztok! Off topic leszek mert nem találok megfelelő helyet az általános jellegű kérdésemnek. Elég régóta win10 phone használó vagyok és egyre jobban bosszant hogy applikációk terén egy nagy 0. Lecserélném androidos telóra, de nem szeretnék csak úgy vaktában venni valamit. Van most esetleg valami olcsóbb "best buy" androidos teló nagyon max 50e forintig (kártyafüggetlen)? Az igények nem nagyok, ha már többet tud mint egy lumia 650 akkor boldog leszek. Előre is köszönöm a segítő szándékú hsz-eket.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
judas13
addikt
Teljesen 1etertek!
Mar csak ezert a kinos nevvalasztas miatt sem vennek ilyen telefont,legyen az barmilyen csucs HW meg egyebek.
Egyszeruen kinos!
Nem tudom az itt mellette kiallo kevesek mikor majd beszerzik a telefonjukat teszem azt es egy tarsasagban majd batran fennhangon bekiabaljak, hogy nekem pocophoneom van skacok, vagjatok?! - akkor utana milyen korberohogesekre lehet majd biztos szamitani a nem kicsit gaz, lesajnalo kategoriaban, vagy csak siman leultetik majd egy sarokba az arcot es toltenek majd neki meg egy szanalom koktelt de csak a rend kedveert, hogy megis jobban teljen az est.....Mondom aki ezt bevallalja, lelke rajta...En ezt a kalandot azert kihagyom. Ahogy sokan majd masok is ....
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Graphics
Jómunkásember
-
fuze
őstag
De érted a Xiaomi egy jól bejáratott márkanév. A szó emiatt már teljes mértékben elhagyta nyelvtani valóját és egészen mást jelent az ember fejében. Viszont ez a Pocophone tipikusan gagyi átgondolatlan kínai önmagát lekicsinylő marketinghúzás. Nekik tetszik, viszont a nyugati mentalitás tekintetében rémgagyinak hangzik. Olyasmit kellett volna mintapéldaként venniük mint a Verizon, Sysco. Ezek amerikainak hangzanak, erre egy valószínűsíthetően indián elnevezésű hegységet választanak Pennsylvaniaból.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Esküszöm a Xiaomi kevésbé hangzik kínainak mint ez. Nagyon gáz.. gondolom a pennsylvaniai Pocono hegységről nevezték el, hát nem sok sikerrel...
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
Fitzgerald
veterán
válasz pusszycat #58 üzenetére
Terjedt az mindenfelé, egyszerű Goggle keresés dob Quora-tól kezdve Reddit-ig mindenfélét kicsi rizs-el Xiaomira. A lépegetőnek semmi köze a Xiaomi-hoz ahogy írtam. Amúgy tőlem jelenthet hupikék kutyakakit is, a lényeg az volt, hogy még mindig jobban hangzik az hogy Xiaomi, mint az hogy Blueboo, meg Vernee, meg Dogee, meg Pocophone (jajám!!4), meg a többi hasonló chinglish brand amit felálmodnak a kínaiak az Oxford Alumnus-okat megszégyenítő angolsásukkal.
-
válasz Fitzgerald #56 üzenetére
A "kicsi rizs" itt a Mobilarenan terjedt, a rókás meg a wikin a lépegető micsodát meg tőled hallhattuk...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
gekkoXT
senior tag
-
-
Solten
őstag
Lehet a Huvely peldajabol kiindulva azt gondoltak hogy tul kinaiul hangzik a Xiaomi (szvsz egyaltalan nem). Amugy meg a jenki tojik ra hogy hangzik, csomo amerikai veszi a kinai webshopokbol, ok se hulyek, tudjak hogy jo termek jo aron.
Saor Alba
-
veterán
Érdekes ez a nagy csinnadrattával beharangozott amerikai piacralépés, ezzel a névvel. Akkor már vettek volna meg az elfekvőből valami régi patinás márkanevet.
Nem kellene a Xiaominak még egy méretes bukta a nem túl jól sikerült tőzsdei színrelépés mellett
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
judas13
addikt
Pokemon phone!
-
.Szaki.
addikt
Hígulni hígul, de ha egy szakmai oldal szakmai írása egy új márkáról szól, akkor a szakmai hsz-ek többsége is erről fog szólni. Más nem is érdekes ebben a cikkben, mert szerintem az elég egyértelmű, hogy a Xiaomi specifikációk terén nem szokott sz*rt kiadni, szóval ilyen szempontból teljesen érdektelen a cikk.
Az új nevet (ami most teljesen mindegy, hogy micsoda) viszont még senki sem indokolta meg, hogy mi értelme? Ahogy írtam már amint megjelenik az új márka az amerikai piacon, rögtön le fogják hozni, hogy kínai, és azt is, hogy a Xiaomi érdekeltségébe tartozik.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem vagyok fanboy. És rendben van mások véleménye is, de ha nem gond én nem értek egyet...
Plusz a másik, hogy 50 hozzászólás a témához ? Na az nem sikerült... Bosszantó egy szakmai oldalon ez a szakmai minőség... Higul ez az.
Szerencsére erre is van megoldás. oFF vége. Hali
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
judas13
addikt
válasz GoldhandRent #25 üzenetére
Qmobile, Icemobile,Maxwest,INQ,Chea márkákat se felejtsük ki![ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz enginev3.0 #45 üzenetére
Valóban, ezt benéztem.
Mindenesetre szerintem rettentő béna a névválasztás, nekem mindjárt a popcorn jut eszembe.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
-
addikt
Amúgy miért szükséges új név a Xiaomi helyett, ha már évek óta Xiaomi néven fut a telefon az európai piacon is és jól fogynak a mobiljaik?
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
-
judas13
addikt
válasz Fitzgerald #38 üzenetére
„rókafarkú köles” = xiaomi
Soha de soha nem tippeltem volna ezt meg ha 1000 évig élek akkor sem
...
pusszycatLépegetésben be előztél pár perccel basszus
[ Szerkesztve ]
-
válasz Fitzgerald #38 üzenetére
Nevének jelentése szó szerint „rókafarkú köles” - hol lépeget ez?
-
TA68
őstag
Mondjuk a Popóphone sem hangzik rosszabbul, mint a Hüvely. Ezek a huncut kínaiak.....
-
Fitzgerald
veterán
Legalább a nagyobb kínai gyártók alkalmazhatnának nyugati marketing szakembereket ahelyett, hogy idióta chinglish brand neveket találnak ki. Pocophone...mondjuk ez még mindig jobb mint a Bluboo, meg a Dugi, meg a Verné-e, meg a többi.
Végül is a Xiaomi is valami lépegető lófaszt jelent, csak azt a legtöbben nem tudják, aztán tök jól van ez így. Köles technológia lol.
A Huawei bele se merek gondolni mit jelent.Szerk. Virágot, megtaláltam.
Azt hittem hogy lópapírguriga alakú örvös mitymulmákot, vagy valami ilyesmit.[ Szerkesztve ]
-
exedoc
senior tag
Aztamindenit ez aztán a névválasztás. Akkomá mérnem Imoaix. Van olyan banális..
-
Aprósólyom
addikt
Jöttem virtuálisan kuncogni. Pocophone?! Ha ezzel angol nyelterületen sikeresek lesznek, akkor az egyik baseball sapkámra ráharapok...
Jevons paradox
-
fornettisuti
veterán
Kiváncsi lennék, mik voltak még az alternatívák brand név választáskor.
Ha nem tudnám hova tenni az anya céget, a pocót egy kalapba raknám az iLike, Ulephone és társaikkal.
Bár így sem jobb a helyzet a szememben ezzel a névvel.
Mi lesz a logo?iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
moma
őstag
Egyébként egy ismerősömnek is van és azt hittem, hogy Mi a márkája, mert az van a hátulján
we all deserve a bit of luck.
-
Bailey
senior tag
Kíváncsi leszek mennyire lesznek sikeresek. A Huawei sem ért el túl sokat ott, és most úgy néz ki nem is fog egy ideig. Honorból ha jól emlékszem a 8 és a 6X került ott piacra. A Honor 8 sem lett túl sikeres, a 9 már piacra sem került. Ha az EMUI nem tetszett az amerikaiaknak, szerintem a MIUI még kevésbé fog nekik tetszeni. A legtöbb ottani tesztelő elmondja egy Huawei, vagy Xiaomi tesztelésekor, hogy jó hardver, de a felhasználói felület nem jön be. Én a Xiaomi helyében egy Android One csúcsmodellel próbálkoznék az ottani piacon. A Oneplus népszerű ott is pedig az is kínai.
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
A telefon specifikációjával semmi gond, biztos jó mobil lesz, én csak azt nem értem, hogy +1 márka mennyiben fogja megváltoztatni az amerikaiak álláspontját a kínai termékekről?
Az első adandó alkalommal ki fog derülni, hogy kínai és az is, hogy Xiaomi, nem értem mit nyernek ezen. A Pocophone névről nekem a popcorn jutott eszembe, nem tudom mennyire fog sikert aratni egy új név.
-
Solten
őstag
A marketingesek sokat vitazhattak azon ki jon elo hulyebb nevvel.
Saor Alba
-
joey04
titán
Hogy milyen gagyi az új név, az egy dolog. De eldobni Amerikában a Xiaomi nevet szerintem hülyeség.
-
senior tag
Ráfordul a Xiaomi az amerikai piacra is
Majd jól lepattannak róla...plus ça change, plus c'est la même chose
-
félisten
Pocófón? Ez hatalmas, kell!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Az utolsó mondatod ellen nehezen tudnék érvelni...mod. - mármint,h jobb mint a Nefoss"Egy csajnak is azt nézzük mi a neve?" csak ne legyen Orália.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz pusszycat #22 üzenetére
Nekem ? Tök mindegy.
Ha egy korrekt készülék , akkor nem látok kivetnivalót a Pocophone-ban... Jobb mint a Neffos..
Egy csajnak is azt nézzük mi a neve? Ha jók az adottságok, akkor szerintem nyerő a szitu...Fura
És leragad itt a szakmai topic... Hogy mi a neve. Ez gáz viszont.
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
Ha Pocahontas a kis hugi akkor már mindent értek...és támogatom!
-
-
Graphics
Jómunkásember
Korrekt cucc lesz ez is, már amit hallani felőle innen onnan. Árban mélyre fog menni.
A legolcsóbb Snap845 lesz a piacon.
A név meg ennyire lényeges egyeseknek.... fain ,bíztam a fórumozókban, de kár volt... Mindig a fanyalgás
[ Szerkesztve ]
-
totgab02
junior tag
Huaweit azer piszkáljak a honort meg nem mert ott a huawei is jelen van es az tor az amcsi csucsok baberjaira minek piszkalnak a honort. Emitt viszont akkor ezt sörhasphone-t fogjak bizergalni mert nincs mas
-
Ashitaka
tag
válasz enginev3.0 #4 üzenetére
A név magyar jelentése, kb. bites telefon,kisbites telefon, kicsi telefon. Poco latin-spanyol Phone angol szó. Hidd el ez a márkanév angol és spanyol anyanyelvi környezetben is nagyon hülyén hangzik. A Xiaomi-t legalább a tartozékai révén már megismerték az USA-ban. Ez szerintem eléggé Balga lépés a részükről
[ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
Hókuszpók macskája most kitalált egy még rosszabb nevet
-
judas13
addikt
Pocophone - kettő lett, maradhat?
-
Matada2.3
veterán
Érthető, de mégis fura ez a névváltás. A mobilokkal foglalkozók Amerikában is jól ismerik a Xiaomi-t, könnyebb lenne 0-ról felépíteni egy brand-et?
Finn the human
-
-
T. I.
senior tag
Vato loco, adjmá egy taco-t, ja nem, poco-t.
Biztos hogy USA a cél? Nem inca-bb Közép-Amerika? -
Fred23
nagyúr
Ki választotta ezt a nevet?
-
-
Pocok phone te jó ég. Gratula a kreativitásért. A Xiaomit ismerik Amerikában is,de mire mennek evvel a...
-
doooo
veterán
Pocophone néven úgysem fognak kapadozni utánuk...
-
Azt tudják hogy ott nem nagyon "masolhatjak" az apple kinézetét?
Illetve hogy akarnak világuralomra törni, ha euban sem kapható a hónapok óta megjelent telefonjuk?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- BestBuy topik
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Gran Turismo
- Interactive Brokers társalgó
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest