- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Nem, sajnos a letiltás nem működik, már próbálkoztam minden ilyesmivel, ha letiltom a "virtuális" asztalt akkor a hangot is elveszi, a hangeszközök közül is eltűnik az AMD HDMI.
Eredetileg úgy terveztem, hogy majd a monitor is az erősítőre lesz kötve, viszont az erőlködő csak fullHD videó jelet tud továbbítani (a HDMI 1.4a ellenére), nekem meg 1920x1200 a natív.
Jelenleg az egyetlen megoldás az lenne, ha lecserélném egy újabb 4k-t tudó erősítőre, de arra most se ingerenciám, se pénzem. Vagy a monitort egy fullHD-sre, de az kivan csukva, nálam a 16:10 az igazi.
mod.: Az átalakító sem oldaná meg, mert attól még két valami lenne a vga-ra kötve és úgyanúgy a multimonitoros sémát használná.
-
bozont
veterán
Igen, ahogy megfigyeltem a 7770 nálam a ramokat nem veszi vissza két kijelző esetén és a gpu-t is csak 400MHz-re. És ezzel az a legnagyobb problémám, hogy valójában nincs is két kijelzőm, hanem egy monitor DVI-on és a hang megy HDMI-n erősítőbe, viszont valamilyen oknál fogva nem lehet külön hangot küldeni csak videó jellel együtt. Az erősítőmet is kijelzőnek ismeri fel, holott arra nincs semmi ilyesmi rákötve, de így is van egy "virtuális" második kijelzőm.
Nem tudom valamivel bele lehet-e nyúlni ezekbe az energiagazdálkodási profilokba, az azért nem mindegy hogy idle 7 vagy 20W, így megy sokat a gépem.
(#126) RyanGiggs
Próbálkozhatsz azzal is, bár túl sok tapasztalatot még nem olvastam vele, van akinek jó van akinek volt vele gondja. Viszont a 13.2b7 már "bejáratott", én is azt használom és eddig jól működik, ezért ajánlottam inkább azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Sapphire R7 250 1GB
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest