Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Azért mert húzva van a kártya még nem feltétlenül kell egyből / vagy rövid időn belül behalnia.
Nekem eddig az összes VGA-m húzva volt. Általában addig, amíg még bírta stabilan, tehát nem sajnáltam...
Eddig egyetlen egy halálozott el, a legutóbbi 8800GTS ~ 3 év után. De voltaképp 3 éven át ~ 30%-kal volt túlhúzva. A gpu, a memória a shadder minden amit csak lehetett...
Persze kapott plusz hűtést is bőven...
Aztán 3 év után kipurcant. Akkor már kb csak 15 ezret ért. 28 ért vettem egy jobbat, ami alapon ~ 15-20%-kal jobb....
Szal nem volt nagy érvágás. Persze, ha nem romlik el, akkor még ennyit se adtam volna ki VGA-ra, de mint írtam értékben nemsokat veszítettem.Szegény 8800-as az idők alatt teljesen befeketedett a hátlapi panelja... Ez érdekes, mert a szenzor szerint 50-62 fok fölé nem ment terhelés alatt se, a hátlap fényes alu színe szó szerint koromfekete volt... na mind1...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest