- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szoszo94
őstag
válasz
#24845312 #66 üzenetére
Nana, még ha egy időben egy driverrel lettek volna tesztelve, úgy azt mondom, jogos az összehasonlítás.
Inkább az ilyen tesztek a relevánsak, 5FPS különbség szinte mindenhol megvolt, GTA-ban nem is kevésszer a duplája is, egyedül a The Crew-nál alakultak azonos FPS számok. Utóbbi kivételével a maradék játékokban 10% körüli a különbség és ez még csak FHD, 1440p-ben még tovább nől a különbség a kártyák közt.Tudom, le akartam én is cserélni a 380-ra az X-emet (380X meg kis túlzással csak egy tuningolt 380), de nyers erőben is és játékokban is visszalépés lett volna, egyedül a kártya kora lett volna pozitívum. Ezért írtam, hogy butaság ezt a kártyát annyira leírni, hogy az alsó kategóriába soroljuk
Szerk.: a linket csak sikerült lehagynom
-
Szoszo94
őstag
Lehetőségem van, a játék megvéve, gép adott, csak időm van kevés sajnos. Ha lenne beépített benchmark, gyorsan lezavarnám, de így keresnem kéne ingame egy olyan helyet ami mindig ugyan az, vagy nagy forgalom vagy semennyi, aztán Fraps-ot is be kéne szerezni....nem egyszerű, de megoldható, majd megpróbálok időt keríteni. Viszont én még a Project Carst is így játszom, FXAA+1440p és gyönyörű, FPS-ben pedig így is bőven elég, pedig ugye szimulátorról beszélünk. Van még ebben a kártyában erő, aki azt írta itt a fórumban, hogy alsó-közép kategória, annak üzenném, hogy ez egy erős közepes. Még a 280/380 sem alsó kategória szerintem, oda az R7-es széria volt mindig is küldve
Szerk.: most néztem, a képek bal felső sarkában ott fityeg a beépített Uplayes FPS mérő, meg lehet sasolni, koppra ugyan annyit mutat ugyan azon a helyen készült két beállítással, egyik szituban van 1FPS különbség, de az betudható mérési hibának is
-
Szoszo94
őstag
válasz
fornettisuti #59 üzenetére
Élsimítást lazán vissza lehet rakni FXAA-ra és szebb lesz a végeredmény VSR-el, mint FHD MSAA-val
Teszteltem, itt van pár kép bizonyítéknak, a távoli épületeken látszik a legjobban a különbség, de az autón is észrevehető - FPS-ben pedig nagyon maximum 10-el kevesebb, de ez ritka, leginkább azonos képkockasebességet ér el így a játék VSR(1440p)+FXAA-val, mint FHD+MSAA-val
The Crew tesztképekJa igen, szintén 280X ha valakinek nem lenne egyértelmű, plusz egy i5 @4GHz (többi meg a cuccaimnál felsorolva).
-
Szoszo94
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest