Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• r-chee

őstag

szájsebészet, augusztus 8., 10:40

Nem egy laza két percnek tűnik ez a kézműves foglalkozás.... :U

Az elmúlt 4 nap nem volt egyszerű, s a maival együtt még ötöt ki kell bírnom anélkül, hogy kifussak a világból :) . Lehet, "x" nap szabit kéne kérnem, mert munka közben (CNC) marhára gáz, mikor elkap egy 20 perces telibeküldött fájdalomadag, amit jobbára hideg szódavízzel teleengedett üveg felhasználásával enyhítek.

Doki stratégiát váltott: Augmentin-t kell szednem. Van egy tippem rá, hogy semmit sem fog érni.... :U Állítása szerint amúgy kizárt, hogy a bölcsességfogam elő tudjon jönni, ezért kell kibányászni.

• r-chee

őstag

Elkértem panoráma rtg felvételt CD-n, és megállapítottam, hogy alul a hátsó fogam mögött körvonalazódik a bölcsesség fogam, az nem hagy nyugton egész nap, de legfőképp éjjel :) Holnap doki úgy is megerősít ebben.
    Nem is erőltetem a fájdalomcsillapítókat, Cataflam sem tudott mit kezdeni a dologgal. Marad a gyulladáscsökkentő antibájötikum, és a szájöblögető, és éjjelre némi jeges borogatás :)

Azt még megemlíteném, hogy az 5 perces röntgen mizéria felért egy óra tornagyakorlattal. Ólommellényben (inkább ólom ballonkabátban), hátraesést szimuláló testtartásban egy gépbe kapaszkodva, befeszített fejjel, vicsorítva mozdulatlannak lenni.... :D :U

• r-chee

őstag

Voltam dokinál, aki meg is jegyezte rögtön, hogy nem igen találkozgunk mi még (3 éve körzetis kb.). Kicsit kerteltem neki, lévén a szomszéd rendelőbe járok a másik körzeti dokihoz, akit eléggé dícsérnek, s van is miért....
    Na szóval írt fel nyulladáscsökkentőt, s egy beutalót fogászati röntgenre. Pénteken kell visszamennem, ha addig nem őrülök meg.
    Lát fantáziát a fogamban, azért nem húzás lett a vége. Én valahogy nem fantáziát látok/érzek benne :U
    Ha ki tudom húzni jöv. hét hétfőig ép foggal, röntgennel a birtokomban benézek a másik dokihoz, addig megjön szabiról. Ha addig húzásra kerül a sor, akkor is utóbbinál folytatom.

Új hozzászólás Aktív témák