Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Ja most esik le, hogy monitor is kell... Áh...
Akkor max aprón keresgélni valamit...
De annak meg nem látom értelmét, hogy elkölts egy vagon pénzt egy olyan PC-re ami nem lenne teljesen elég az adott feladatra. És akkor ott vagy, hogy elk...tad a pénzed, amin még játszani se fogsz tudni, de a kívánt 1080p-s melóra is kevés még... -
Dany007
veterán
Mondjuk laptophoz kár hasonlítani az asztalit... Pár extrém laptop kivételével - no meg az újabb macek kivételével - nem való ilyen munkára laptop.
A legfontosabb a proci meg a ram mennyisége.
Nekem most csak egy APU-m van meg 8GB-ram, de 1080p-ben Premiere pro összeszarja magát ha ráteszek egy random effektet. Szvsz használhatatlan. De persze én nem is azért vettem, csak próbálgattam anno.Tehát én azt mondanám egy komolyabb i7-es proci és minimum 16GB ram az alap. Én nem mennék el AMD vonalon, fogyasztás / teljesítmény terén sokkal jobbak az intelek. Mondom ezt úgy, hogy AMD-m van.
VGA-ból itt asszem már számít a vram mennyisége is. Tehát olyan 1GB alatt ne adjuk. Itt is inkább NV-t ajánlanám. Szal maradjunk annyiban, hogy azért annyira nem mindegy milyen VGA van ben.
Különböző rendereléseknél se mindegy hogy tudja-e az SM3-at vagy sem pl. Jó, mondjuk én PS-ből indulok ki, oda kell az 1GB vram meg az SM3.A legolcsóbb i7 az iPon-ban olyan 86k. 3770-es. Plusz egy valamire való táp mondjuk 15-20k. Tehát már elment a pénz fele. VGA mondjuk 20k - hasra ütve. Tehát marad 80k alaplapra és ramra. Na meg vinyó is kéne... Talán ház az van.
Nem egyszerű na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest