- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
atidzsiforc #13 üzenetére
elismerem (mint irtam fél órácskát barátkoztunk), de az összes eddigi karakater közül - a videók alapján - is ez tűnik a számomra a leghasználhatatlanabbnak
-
sad_Vamp
őstag
válasz
szupermacs #10 üzenetére
Arról a cikkről akkor lemaradtam.
De van olyan gyanúm mire minden karit megveszel 1-2(-3?) AAA-s játék árában bőven benne lesz.
Amúgy egész jól hozta a Q3A feelinget. Nekem tetszett az a fél óra amit eltöltöttem vele, csak nincs olyan vasam amin elfut.
-
sad_Vamp
őstag
Hát volt lehetőségem kipróbálni, Ranger képessége szvsz haszontalan. Akárhányszor használni próbáltam, halál lett a vége.
Amúgy mi kell ahhoz, hogy más emberkéket is ki lehessen próbálni, mert nem igazán jöttünk, csak Ranger volt színes a többi szürke maradt.
Azt lehet tudni hogy freemium lesz e a játék? (már csak belső vásárlások miatt vetődött ez fel bennem)
Amúgy jobb is, hogy nem lehet mindnet az utolsó szögig beállítani, rühelltem a Q3A-nál is amikor jött valaki 2x jobb géppel mint nekem volt és rakott olyan grafikát hogy 150-200FPS-e legyen... ez már kvázi csalás. (mert ugye akkor az engine valamit máshogy számol/kezel) szóval én kötelezném is FIX beállításokat pl versenykor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest