- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Burt1793
veterán
válasz
#16820480 #21 üzenetére
Vannak érdekes kérdések, bár samsungon beállítható, hogy adott bluetooth-os eszközhöz csatlakozva ne kelljen feloldani, most nem jut eszembe a neve (Smart Lock?), szóval ezzel a gond megoldva. Viszont én néha ránézek valamire úgy, hogy az asztalon megnyomom a home gombot, itt ez nem megoldható, de szintén megszokható.
(#22) kcsa: Waze-re nagyon rákattantam, jó lenne motoron is használni (nem azért, mert nem megyek el bármi mellett, csak, hogy segíteni tudjak a közlekedésben, hangutasítással menő lenne
).
-
Burt1793
veterán
Megszokás kérdése és mivel mindenki a sajátját szokta meg ezért van ellentétes véleményetek. Fél éve van ujjlenyomatos mobilom, nekem bejön, az előlapon való elhelyezés, asztalon lévő telefont hogyan oldasz fel?
Barátomnak van xiaomi-ja, gyorsabban felold az s7nél, ő megszokta, hogy hátul van, jól is használja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Amazon Kindle
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Diablo IV
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest