- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Megérkezett az OxygenOS 15
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdhenry
tag
válasz
#16820480 #24 üzenetére
Semmivel nem tart tovább a hátlapival feloldani, direkt kipróbáltam. Két ujjal ráfogsz és kész, én nemtudnám úgy feloldani az előlapival sem, hogy nem támasztom hátulról (főleg nem menetközben)
Amúgy a Waze-nek nem az a lényege, hogy nem csak infot kapsz, hanem adsz is ?
-
MMMMMM
tag
-
Csak előlapi home gombot ne, a Honor magicnél sem jön be.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
fornettisuti #11 üzenetére
Máson se fogunk.
-
törölt tag
Igazából teljesen mindegy, mert amire én használom, arra a Gmaps és a HERE is tökéletesen jó, és azok bugmentesen működnek, szóval nincs nagy késztetés arra, hogy variáljak. Egyedül egy dolog vonzana, hogy van alá Clarkson, Hammond és May hangcsomag, de talán kibírom nélküle.
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz
#16820480 #28 üzenetére
Van áttekintés és alternatív útvonalak is, pont tegnap használtam. Ami nekem jobban fáj, hogy néha nekiáll letölteni a hangokat ha olyan kedve van, és ezzel el is b.ssza a havi kemény 200 megás adatkeretemet. Olyan címmel amit nem ismer, még nem igazán találkoztam, pláne hogy google-ben is tud keresni.
Szerintem adj neki még egy (néhány) esélyt, menni fog
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
törölt tag
Nekem több bajom is van a programmal. Például nem látom át az útvonalat, nem ad alternatívákat, csak bedob a két végpont közti útvonalra, hogy mehetsz. De nem látod, hogy merre visz. Akkor nekem rendszeresen elfelejti a bejelentkezést is, így minden indításkor újra jelszót meg felhasználónevet kell írjak, különben nincsenek meg az előzmények és kedvencként mentett helyek. Meg az is, hogy olyan útvonalakra visz, hogy csak nézek néha
Illetve külvárosban nem ismer címeket, ami tök ciki szerintem, főleg hogy a Gmaps meg igen, és ugye közös a tulajdonosuk.
-
-
kcsa
veterán
A Smart Lock nem Samsung fícsör, hanem Android5-től felfelé mindenhol van. Robogón elég ha mondja a fülemre, ha nagyon eltévedek megállok.
@sheratan: autóban meg nem kapcsolom ki a kijelzőt, szeretem jó előre látni hogy hol vannak a rendőrök
-
Burt1793
veterán
válasz
#16820480 #21 üzenetére
Vannak érdekes kérdések, bár samsungon beállítható, hogy adott bluetooth-os eszközhöz csatlakozva ne kelljen feloldani, most nem jut eszembe a neve (Smart Lock?), szóval ezzel a gond megoldva. Viszont én néha ránézek valamire úgy, hogy az asztalon megnyomom a home gombot, itt ez nem megoldható, de szintén megszokható.
(#22) kcsa: Waze-re nagyon rákattantam, jó lenne motoron is használni (nem azért, mert nem megyek el bármi mellett, csak, hogy segíteni tudjak a közlekedésben, hangutasítással menő lenne
).
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz
#16820480 #21 üzenetére
Tartóban nem nyomkodom. Waze-t indítom, aztán mehet a tartóba, úgysem kapcsol le. Hívást bazi ritkán indítok, de az is mehet (az kapható legolcsóbb Pioneer BT) autórádióról indítva. A többi időszakban motorral járok, ott még ennyit se lehet nyomkodni
-
Matada2.3
veterán
Jó lenne, hogy ha most már a közép felső kategóriába is bemutatnák a Qi töltést.
Finn the human
-
Burt1793
veterán
Megszokás kérdése és mivel mindenki a sajátját szokta meg ezért van ellentétes véleményetek. Fél éve van ujjlenyomatos mobilom, nekem bejön, az előlapon való elhelyezés, asztalon lévő telefont hogyan oldasz fel?
Barátomnak van xiaomi-ja, gyorsabban felold az s7nél, ő megszokta, hogy hátul van, jól is használja.
-
no more
veterán
Mivel egy kínai márkáról van szó, ki mer fogadni velem, hogy Samsung, vagy iPhone klón lesz?
(#12) kcsa: Hátul a legrosszabb, a legjobb, legkényelmesebb helyen pedig oldalt van, ahogy a Sonynál.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
törölt tag
Akkor ez egy S7 Edge lesz? Egy évvel az S7 Edge bemutatása után.
-
Shyciii
veterán
válasz
fornettisuti #7 üzenetére
Pont ezzel megy el az eszük. Hátul kényelmesebb, és csomó funkciót hozzá lehetett rendelni, ami meg pláne akkor élvezhető, ha hátul van.
-
ORCA58
addikt
Előre és hátra is kellene egy, és mindenki boldog lehetne. Nem hinném hogy drága, mivel nagy sorozatban gyártják.
-
kcsa
veterán
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
fornettisuti #7 üzenetére
Szerintem meg pont nem.
-
Galahed
senior tag
"Előlapi ujjlenyomatolvasó"
Kár...
szeretem, hogy hátul van, főleg, hogy másra is jó...
-
fornettisuti
veterán
Előlapi ujjlenyomatolvasó, kezd megjönni az eszük?!
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
kcsa
veterán
-
ribizly
veterán
Mi lesz a következő újítás?
Most volt már mindenhol ujjlenyomat-olvasó, ívelt kijelző, QI, ezer féle szenzor, stb.
Hova tartunk?|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
kcsa
veterán
válasz
Dr.FantastiK #2 üzenetére
Miért tudna kevesebbet?
Huawei sorrendje a következő az elmúlt három generációban, valószínűleg itt is ez lesz:
Új Mate - új SOC-al, majd ez után új P sorozatú eszköz, az új SOC javított/emelt órajelű változatával.
-
Dr.FantastiK
őstag
akkor ez kevesebbet tud majd a Mate 9-nel ? ugye !?
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
kiezTe90
senior tag
Jolvan az csak ne legyen már Porsche design ára!
Egyre többször egyetértek Thanosal...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jövő nyáron kerülhet piacra a P10 Plus, ahol a gyártó általános megoldásával ellentétben az előlapra kerülhet egy home gomb, benne pedig a biometrikus azonosító.
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Z Flip 5
- Xiaomi 14T Pro 512GB Black Gyári független
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest