QI-töltés és előlapi ujjlenyomat-olvasó a P9 Plus utódjában?

Az áprilisban bemutatott Huawei P9 és P9 Plus remek mobilpárosnak bizonyult, az eddigi információk alapján mindkettőhöz várhatunk utódot 2017-re, a „P10 Plus" két oldalt lekerekített, 5,5 hüvelykes, várhatóan QHD (1440 x 2560 pixel) felbontású kijelzővel, előlapi ujjlenyomat-olvasóval és QI-töltéssel, vélhetően a hagyományos, sík előlapi üveggel szerelt változattal egy időben.


[+]

A rendszerchip típusáról sok információt még nem lehet tudni, minden valószínűség szerint a házon belüli HiSilicon SoC-t kapnak az újdonságok, és szinte biztos, hogy a dupla hátlapi kamera sem marad el, csak ezúttal az optikai képstabilizátort sem kell majd hiányolnunk.

Előzmények

  • Új renderképek a Huawei P10-ről

    A napokban már felmerült, hogy a Huawei jövő évi csúcskészüléke ívelt kijelzős kialakítást kaphat, amit a mai renderek is megerősíteni látszanak.

  • Ívelt kijelzős Huawei P10 is esélyes

    A renderképek alapján a Huawei idei csúcskészülékének utódja ívelt kijelzővel is elérhető lesz a hagyományos kialakítású alapmodell mellett.

  • Lebukott a Huawei P10?

    Záporoznak a Huawei hírek: a P10 is kiszivároghatott.

  • Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren

    A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.

Hirdetés