- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hNp88
aktív tag
neduddki sincs már meg?
-
looser
addikt
Guga és Neduddki baromi ismerős a hwsw fórumról. Majd jön valaki és kijavít, mivel lehet, hülye kérdések lesznek, de előbbi extopictárs nem valamilyen rágcsálókat tenyésztett (menyét?...), utóbbi pedig egyénileg értelmezett helyesírás szerint írogatott? Itt vagyok a kezdetektől, de nem sokat beszélek, inkább csak olvasok, az is pár topicra korlátozódik, szóval elnézést, hogy nem vagyok képben...
-
Soderes
senior tag
Egy emlékezetes egy soros :
''AZ A NŐ FOGLALT, AMELYIKEN FEKSZENEK!'' - Integra
-
Soderes
senior tag
Hiányoznak is a srácok.
Nagyon jól el lehetett velük beszélgetni mindenről."A halottak gyorsan lovagolnak."
Vagyis gyorsan elfeljtik őket.
De mi nem felejtjük el őket sose.
-
-
hNp88
aktív tag
-
whbear
senior tag
válasz
Hieronymus #7 üzenetére
Agyturbina? Igen rémlik hogy valamin bepöccent. És KTU? Régebben sokat segített POS terminál ügyében.
-
-
whbear
senior tag
Agyturbina, KTU fórumtárs is már több mint egy éve eltűnt. Mi lehet velük?
-
Gézengúz
addikt
guga
Aki kikérné magának, hogy guga, kicsivel, végig..
Május elején már 5 éve lesz, hogy nincs...Álljon itt is a kedvenc idézetem Tőle...
"1Gug 1,1 Emberek közt szeretnék élni, egy vederrel a kezemben átsétálni a szomszédhoz, ha látom betakarítás van. Elfogadni egy szívélyes pohár bort, s elbeszélgetni. Este lavórban lemosakodni, a vánkost a fejem alá igazgatni, és ha elhantolnak, akkor tudni, hogy „Itt nyugszik”. Valaki évek múlva rám talál, megkapál, ejt egy könnycseppet és tovább áll. Olyan vagyok, mint az elszáradt fűszál, kis idő és emlékezet se rólam."
Nem feledünk.
-
Alusky
senior tag
Meghalt fél éve kb.
MurdR, Guga, Somatom, Neduddki, Integra, Vakegérke, Eastman, Möhe aki eszembe jut az ismertebb tagok közül. -
Engem is elkerült a szomorú hír. Jó fej volt! Az istenek vigyázzanak rá.
-
alcsa
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest