Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsigus

őstag

Azt tényleg nem értem, hogy egy ilyen újításról szóló három! hír közül miért nem kiemelt egyik sem (ráadásul úgy, hogy a Nokia mint támogató is jelen volt az úttal kapcsolatban), ellenben a Sony semmitmondó interjúja már elég sok ideje kiemelt hír. No mindegy.

Egyébként aki nem tartja nagy újításnak és nem is érdekli a telefon, az miért írogat 3 topicba is az elejétől kezdve? Értettük először is (már aki odafigyelt rá).

Hogy ON is legyek: sztem megérdemelte a díjat. Ha valaki más tette volna le az asztalra akkor is megemelném előtte a kalapom, de én személy szerint örülök, hogy a "rokonok" voltak, és nem valami távol-keleti vállalat.

A piacnak is az lenne a legjobb, hogy ha a Nokia is ismét visszanyerne a régi fényéből valamennyit (még ha nem is az egészet), már sokszor bebizonyították, hogy vannak jó ötleteik/fejlesztéseik, és az eszeveszett kijelző méretnövelés és"sokmagosítás" sztem nem tartozik az innovatív megoldások közé.

Ugyanaz a helyzet mint a PC-knél, hiába van 8 mag, ha semmi nem használja ki. Ettől függetlenül kell ilyen téren is a fejlődés a mobiloknál, ahogy a PC-knél is, de ez önmagában kevés.

Új hozzászólás Aktív témák