- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Azt tényleg nem értem, hogy egy ilyen újításról szóló három! hír közül miért nem kiemelt egyik sem (ráadásul úgy, hogy a Nokia mint támogató is jelen volt az úttal kapcsolatban), ellenben a Sony semmitmondó interjúja már elég sok ideje kiemelt hír. No mindegy.
Egyébként aki nem tartja nagy újításnak és nem is érdekli a telefon, az miért írogat 3 topicba is az elejétől kezdve? Értettük először is (már aki odafigyelt rá).
Hogy ON is legyek: sztem megérdemelte a díjat. Ha valaki más tette volna le az asztalra akkor is megemelném előtte a kalapom, de én személy szerint örülök, hogy a "rokonok" voltak, és nem valami távol-keleti vállalat.
A piacnak is az lenne a legjobb, hogy ha a Nokia is ismét visszanyerne a régi fényéből valamennyit (még ha nem is az egészet), már sokszor bebizonyították, hogy vannak jó ötleteik/fejlesztéseik, és az eszeveszett kijelző méretnövelés és"sokmagosítás" sztem nem tartozik az innovatív megoldások közé.
Ugyanaz a helyzet mint a PC-knél, hiába van 8 mag, ha semmi nem használja ki. Ettől függetlenül kell ilyen téren is a fejlődés a mobiloknál, ahogy a PC-knél is, de ez önmagában kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest