Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Arra azért gondolom rájöttél, hogy nem előre akarok utazni, hanem visszafele
Amúgy ezek működnek nekem is.
Amivel most kísérletezni fogok, az a <ultimate_girl_magnet#v2>, de jobb lenne, ha először kipróbálnád te. Amúgy ez kicsit olyan modpackos, szóval sok helyet foglal a winyón, meg bonyolult is. Majd holnap részletezem.
-
HuMarc
veterán
-
HuMarc
veterán
Én most untam meg ezt a skint, visszaállítottam a defaultra. Nem tudsz valami hacket, ami kötelező olvasmányokat érinti? A <bookonmykindle src="mek"> tag nem működik, mert a kindle-t nem kezeli a rendszer
Le kéne cserélnek egy ###kindle5###-re de még nem találtam olyan oldalt, ahol leírják ennek a cheat-nek a menetét.
-
HuMarc
veterán
A #koczkamod-ot már próbáltam, és be is jött, automatikus házifeladatkészítésre keresek még megfelelő algoritmust. Kipróbálom a te cheat-jeidet is.
A Sims 2-ben (ami köztudottan a Real Life Simulator Ultimate Edition nagyon rosszul sikerült koppintása) a van egy motherload parancs, ez működhetne az RLSUE-ban is, illetve működhetne jobban is. Mert a Sims 2-ben 50 000 Simoleont ér (és Simoleon ~ USD)
Vannak olyan cheatek is, amiket nem ajánlok: pl. #spiegelhobyte, vagy a @ultimatebanhammer elég nagy károkat tud okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Asztalos klub
- PlayStation 3
- Eredeti játékok OFF topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest